01.10.2016 | 11:43
Ген. Радев: Кандидатът на ГЕРБ ще е аватар на Борисов
Като обида към българския народ се възприема това, че той се крие толкова дълго време

Като обида към българския народ се възприема това, че кандидатът на ГЕРБ се крие толкова дълго време. Дори както се шегувам „ГЕРБ регистрираха за изборите неизвестен извършител“. хората очакват дебати, сблъсък на идеи и личности. Който и да назначи премиерът за кандидат-президент,той ще бъде „аватара на Борисов“.

Това заяви в Бургас кандидатът за президент на БСП генерал Румен Радев.Настоящето доказа, че закриването на Авиобаза Равнец е грешка. Черноморскияг регион придобива все по- голяма важност. А в момента имаме много често излитания на нашите дежурни изтребители, като всичките са за района на Черно море. Губи се ценно време. Не беше толкова трудно това да се предвиди, защото винаги морските региони са обект на стратегически интерес за всяка една държава и коалиция, каза още генерал Радев, който коментира че има специално отношение към Бургас и пази много свидни спомени от Авиобаза Равнец, където е работил като летец на МИГ 29.

България е бедна като летищна мрежа и ние трябва да поддържаме и да си запазим летищата, в случай на нужда те ще ни потрябват и за чисто отбранителни цели и за вбъдеще за бизнес цели. Няма България все да стои на дъното, когато говорил за икономическо развитие, заяви още генерал Радев.

1 коментар

  1. GOSHKO каза:

    Hayde i tozi „general bez armiq“si pokaza selsko-prostashkiqt proizhod.Ot koq torba imakna dumata „avatar“???Potarsihme q v rechnika,no nqma takava duma.Kato ne mojesh da govorish po-dobre zamalchi.Pisna ni da slushame glupavite ti izkazvaniq.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране