24.08.2016 | 10:56
Ген. Радев живее с любовница! (снимки)
Кандидат-президентът на БСП от две години в афера с подчинената си във ВВС Десислава Генчева - кръшка на майката на децата си Гинка
Снимки: В. "Ретро"

Кандидатът за президент на БСП – бившият шеф на ВВС ген. Румен Радев, живее с любовница. Летецът заряза съпругата си Гинка Радева, която е майка на двете му деца, и заживя със своя подчинена, твърди в. “Ретро”. Той е свил любовно гнездо с шефката на пресцентъра на Военновъздушните сили Десислава Генчева, която сам назначил на този пост, след като станал командир.

Радев и подчинената му, която също има брак и пораснал син от друг мъж зад гърба си, обитават жилище в столичния квартал “Гео Милев”, където са се приютили под наем.  Той всяка вечер се прибира при пиарката Десислава, с която дели силно романтични чувства. Доказателство за това е и фактът, че кандидатът за президент на БСП и Генчева изкараха заедно и целия уикенд, вървейки по столичните улици, хванати за ръце като влюбени ученици.

Двамата ни най-малко не се притесняваха, че ще бъдат разпознати, тъй като до съвсем скоро не са били публични лица. Генералът и доскорошната му подчинена излязоха в неделния ден от общото си жилище и се отправиха към близка сладкарница, където имаха среща с познат. После отново неразделни, ръка за ръка, се прибраха в любовното си гнездо.

Само преди няколко дни на пресконференция Радев заяви, че е семеен, с две деца. Летецът подскочи като ужилен от личния въпрос и отказа да разкрие повече подробности за битието си.

Хора от левицата обаче разкриха, че той има син и дъщеря на тийнейджърска възраст от съпругата си. Тя се казва Гинка Радева и е шефка на банков клон на СИБанк. От около две години обаче официалната половинка на генерала била изместена в сърцето му от подчинената му Десислава Генчева, която във ВВС всички наричали Генерал Деси.

Причината е, че амбициозната брюнетка буквално командвала от името на Радев и всички в армията били наясно с горещите им отношения още от 2014 г., както и с куп скандални факти около тях. Като например това, че щом станал шеф на ВВС, генералът назначил изгората си за пиарка.

румен радев

“Тя е гражданско лице, не е военна. Преди три години зае позиция във финансовия отдел, където не се изисква армейски чин.

След като Радев стана командир, обаче я сложи като временно изпълняваща и длъжността пиар, на която до този момент работеше една дама с майорски чин. Така Генерал Деси зае два щата, за което получава заплата и половина.

Тя и до момента не е напуснала ВВС и е в платен годишен отпуск в последните седмици. По време на отпуската си също скандално се появи на пресконференцията му преди седмица, на която той громеше шефовете си в армията, както и положението във ВВС. Това е недопустимо, защото тя би трябвало да пази имиджа на ВВС като пиар, а не да подкрепя громенето на армията от Радев”, разкриха още бивши подчинени на Радев във ВВС.

По думите им летецът и пиарката отдавна не криели горещите си отношения. За специалната им връзка свидетелствала топлата кореспонденция на двамата във “Фейсбук”, където още от 2014 г. Радев редовно коментирал закачливо нейни статуси и снимки, които пускала публично. Последният такъв е от началото на август и с него тя подкрепя летеца, след като той скандализира армията с напускането си, за да скочи в политиката.

“Още по-скандалното е, че Радев грубо нарушава устава и е в тежък конфликт на интереси заради аферата с пиарката. Отношения с подчинена са строго забранени в армията”, разкриват още военни. Хвърляйки се в битката за президент на левицата обаче, вероятно не е пресметнал риска от разкриването на задкулисния му любовен живот с подчинената му доскоро пиарка Деси Генчева. Вместо това дръпна куп речи за воинското мъжество и се обяви за генерал и човек на честта и истината…

4 коментара

  1. Вуте каза:

    Едни еврогей като Радан има любовник, един български генерал -патриот като генерал Радев може да има само любовница, но това не е компромат , а точно обратното.

  2. димитров каза:

    То па една клюкаааа… поне нещо по приставо да беше ковнал …тая баба не става

  3. АЗ каза:

    И кой е авторът на този пасквил? Защо не се подпише под него? Страх ли го е от „истините“?
    Охльо – бохльо, покажи си рогцата да ги видим бели ли са, черни ли са!

  4. Броуди каза:

    Много клюкари, много нещо в тая бедна държавица!Ей го и туй лайно, още преспал не преспал,спретнал интрижка!И сега чака да му подхвърлят хонорарче от ГЕРБ.А,че герберите са мутри и престъпници, че ликвидираха България, на интигантчето не му пука!Нали капят крадени парици!

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране