09.02.2018 | 12:26
Генерал Деси се обяви за жертва на „комплот“ на МВР заради екшъна с колата й
Вчера се появи информация, че автомобилът й е бил преследван от столични ченгета

След случая с НСО, при който стана ясно, че автомобил със съпругата на президента е бил спрян от МВР, Десислава Радева недвусмислено е взела отношение.  В профила си във Фейсбук тя публикувала тълкуване на думата „комплот“. В статията от тълковния речник са посочени и синоними на думата: заговор, съзаклятие, конспирация, покушение, атентат, интрига, скрит план.

Първоначално по случая беше разпространена информация за това, че Радева сама е шофирала автомобила. Появи се и информация, че колата й е била преследвана от патрулки. По-късно информацията беше опровергана и от НСО, и от президентството.

От НСО обясниха, че в конкретния случай се касае за обикновена полицейска проверка. „Уточняваме, че във връзка с безопасността на охраняваните лица, когато се налага ползване на специализиран транспорт, същият се осигурява по реда на ЗНСО – със служебен автомобил, управляван от водач на НСО“, уточниха от службата.

По случая е разпоредена проверка, която ще изясни всички факти и обстоятелства. При положение, че бъдат установени нарушения от страна на наши служители, ще бъдат предприети съответните мерки, заканват се от НСО.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране