11.07.2017 | 13:09
Генерал Деси се засегна от майтапчийски профил във Фейсбук
Страницата очевидно не се е харесала на съпругата на президента и тя предупреждава приятелите си, че профилът не се поддържа от нея

Съпругата на президента Десислава Радева коментира в профила си във Фейсбук създаването на група, наречена „Първата дама“. В нея авторите на постовете пишат от името на Радева, което очевидно не се е харесало на съпругата на президента. За това тя предупреждава приятелите си, че профилът не се поддържа от нея.

В същото време Радева изразява и недоволство от анонимността на администраторите, към които се обръща с молба поне да сменят профилната снимка на групата, тъй като по този начин манипулират обществото.

Публикуваме целия коментар на Десислава Радева:  Майко мила! Както би възкликнала моя тежка „фенка“. За тази страница разбрах наскоро. Лошо няма! Това е хубавото на демокрацията – изразяваш свое мнение, нехаресване, иронизираш. Проблемът е, когато го правиш анонимно. От страх ли, от дребнодушие, от желание да се подиграеш, примесено с нежелание да погледнеш в самия себе си. Щото е по-лесно.

Мишкуването ни завладява – бързо или бавно е без значение. Важното е, че ни завладява повсеместно и се иска вътрешна сила да не му се поддадеш. Въпросната страница няма нищо общо с мен … Затова, админи, моля, поне не ползвайте профилната ми снимка за вашия шарж или каквото там е, защото това си е чиста проба манипулация. Продължавайте в същия дух, имате някои доста смешни постове.  А иначе – бих се притеснила, ако ме харесват всички. Бъдете здрави! (Сега поне лайковете ви ще се увеличат 😉 Про боно, щото съм ларж).

В последния пост в групата „Първата дама“ е публикуван коментар от името на Радева по повод събарянето на паметника „1300 години България“. Напоследък наблюдавам страстите покрай събарянето на паметника „1300 години България“. Аз разбирам и едните, и другите – историята трябва да се пази и почита, имам и много приятели сред интелектуалците, които се борят за запазването му… но в този си вид е страшно грозен, това ли искаме да покажем от България на света? Предстои ни председателство на ЕС, ще сме във фокуса на световните медии, мен ще ме е срам да ме питат другите първи дами какво е това нещо! Та, нека уважаваме институциите – общината има решение за премахване, ами да го махат! Пък статуите да преместят и съхранят. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло, а и ще може да се сложи нещо по-кокетно на центъра.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране