20.04.2017 | 17:58
Георги Гергов е посредникът за срещата Цацаров-Дончев
И на двете страни е било казано, че другата страна иска срещата

Посредник за срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и Сашо Дончев е Георги Гергов, твърди БГНЕС.

И на двете страни е било казано, че другата страна иска срещата. Т.е. на Цацаров е било казано, че Дончев иска да се видят, и обратното – на Дончев, че главният прокурор иска двамата да се видят. Каква е причината Гергов да направи това, остава неясно.

Успоредно с казаното дотук на 11 април прокуратурата обяви, че ще търси законността на цените на природния газ. Това направи заместник-главният прокурор Ася Петрова.

Два дни по-късно се появи видеото, в което Дончев казва: „Бях поканен на среща с главния прокурор преди две седмици – да ми каже, че моето поведение започва да става нетърпимо и неприемливо за него, какво е това, че подкрепям „Да България“, че моята телевизия BiT, в която моят приятел Сашо Диков го е превърнал в централен образ… Аз го гледам и го питам какво иска да ми каже“, посочва бизнесменът. Освен това изпълнителният директор на „Овергаз“ допълва: „Нямам нищо общо с BiT, освен че със Сашо Диков сме карали ски и сме ходили по гаджета. И този нахалник ми казва: „Не смятам, че Вие нямате право да го правите“. Моята реакция беше: „Вие какво си въобразявате, аз не ви се обяснявам, а информирам“. След като тази институция си позволява да ме заплашва, представете си в какво общество живеем“, казва още Дончев.

бутон за сайт


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране