09.11.2019 | 13:51
Георги Марков: Нинова и Манолова ще разцепят БСП
Премиерът да помисли докога ще толерира "Да, България"

Битката на Мая Манолова с Корнелия Нинова ще е много интересна. Ще има две БСП-та – на Мая и на Корнелия. И ще си пишат писма, ще се карат за пленуми. И това е”, заяви в събота пред Нова ТВ депутатът от групата на ГЕРБ Георги Марков. Той допълни, че ГЕРБ трябва също да направи своите избори. „Премиерът нека помисли докога ще толерира „Да, България”, смята той.

„Гордея се, че съм софиянец. В рамките на ЕС няма друга столица, която 30 години да не е допуснала социалисти и либерали на власт. Личните качества и приличното поведение на Йорданка Фандъкова надделяха и тя победи”, сподели още Марков. И допълни, че всеки град има своите проблеми, както и София.

„На всички ни е ясно, че имаме нужда от още промени. Касиране на изборите няма как да има. Победата на ГЕРБ  по градовете е убедителна. От сега заявявам, че през 2021 г. Борисов ще спечели изборите”, каза Георги Марков.

„Сърдим се на Слави Трифонов, че е сложил име на партията „Няма такава държава” и се питаме: Ама как така? Ами няма друга държава, в която членовете на Висшия съдебен съвет се карат по между си 10 часа по телевизията пред цяла България. Няма държава, в която председателят на ВКС чете политически анализи”, коментира депутатът.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране