09.12.2016 | 11:27
ГЕРБ дава 1 млрд. за саниране на цигански коптори!
С пари на данъкоплатците ще се подобява "състоянието на жилищния сграден фонт и жилищните условия на ромите в Република България"

„В България явно трябва да си циганин, за да живееш добре. Ще санират цигански коптори, които и за кочини не стават“, заяви на специален брифинт лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Сименов.

Той и Обединените патриоти, в които влизат Атака, ВМРО и Народен съюз алармираха, че последния 1 млрд. лв., който беше отпуснат преди дни ще отиде за саниране на цигански домове. Това става ясно и от документ, който предоставиха на журналисти, в който пише че се одобряват разходи в размер на 1 млрд. лв. за развитие и благоустройство за национална програма за енергийна ефективност на жилищни сгради. Малко по-надолу в документа се споменава, че отпусната сума е по програма „Подобряване състоянието на жилищния сграден фонт и жилищните условия на ромите в Република България“.

Обединени патриоти отправиха и питане към Реформаторския блок, които вчера подкрепиха за съставяне на правителство в рамките на този парламент, каква ще е позицията им по този въпрос и дали ще продължат тази програма, ако съставят правителство. Патриотите също така заявиха, че искат съставяне на анкетна комисия, която да разгледа подробно за какво ще харчат тези средства.

1 коментар

  1. Колев каза:

    С парите на бедния български данъкоплатец, под формата на партийна субсидия, партията на Борисов иска да си бетонира статуквото с миризливите цигански гласове.Някои кречетала, като стари латерни пеейки фалшиво,говорят наляво и надясно,че ако те си отидат от властта,държавата ще преживее страхотен апокалипсис.Хората претръпнаха,започнаха да мислят трезво за утрешния си ден и с действията си показаха на току що отминалите избори,че са на път да вземат съдбите си в свои ръце.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране