25.10.2016 | 9:11
ГЕРБ и БСП си късат ризите за „Белене“! Таско Ерменков прати Методи Андреев на психотерапевт, той му отвърна с „гьонсурат“
Вие сте хулиган, простак и идиот, заяви в лицето на опонента си червеният депутат

Това, което мен силно ме притеснява е, че вместо да разсъждаваме защо са били спрени плащанията по проекта „Белене“, обсъждаме да го има ли „Белене“ или не. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от БСП Таско Ерменков.

„Тезата на другата страна – на хората, които са противници на „Белене“ е, че проектът е започнал. Този проект започна така, че никога да не се случи… Твърдо мога да заявя – не се смейте, господин Ерменков, вашата партия ни вкара в тая ситуация“, коментира на свой ред Методи Андреев от ГЕРБ.

Ерменков го прати на психотерапевт заради сутрешната му логорея. „Ако не си пиете лекарствата, недейте да идвате в студиото, защото занимавате хората с глупости“, вметна Ерменков.

„Този невъзпитан човек едва ли има възможност да се говори с него сутрин“, допълни той. „Вие сте гьонсурат, това е всеизвестен факт“, опъна се Андреев.

„Не може да се седи до един човек, който не си пие лекарствата. Айде да извикаме един психиатър да си каже думата. Вие сте хулиган, простак и идиот!“, заяви Ерменков и напусна студиото.

1 коментар

  1. Христов каза:

    Тази сутрин гледах как „разговарят“ гостите на Виктор Николаев в студиото на „НОВА“.Не симпатизирам нито на тях,нито на партиите които представляват.Недоразумението на което много често му навиват ръждясалата пружина и го истирват в студията на удобни за него ТВ,счупи за много дълго време тъпомера на медията.Държанието на този летящ електрон,мина всякакви граници на коректното общуване.Това е един разюздан празноглавец,който върши добра работа на господарите си.При едни други обстоятелства,индивидът трябваше да търси неотложна медицинска помощ и той това го знае.Той беше се запенил да говори идиотщини за процеси,за които се разминава полюсно.Ако съм на началникът му,ще му забраня да тича по студия и редакции,за да не компрометира партията,която по милост го вкара в Парламента.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране