25.05.2018 | 18:32
ГЕРБ и ДПС заедно на изборите в Галиче!

Миролюба Бенатова излъчи по Нова потресаващ репортаж за предстоящите кметски избори в Галиче. Разбрахме няколко печални неща:  Че кандидатът на ГЕРБ за нов кмет на Галиче е човек на вече осъдения Ценко Чоков и че самият Чоков е бил любимец на ГЕРБ.

Че ВМРО в Галиче е против кандидата на ГЕРБ, но това не пречи на Красимир Каракачанов да е коалиционен партньор с мутрите от ГЕРБ. Че местната структура на ДПС официално подкрепя кандидата на ГЕРБ и така, искат или не искат, вемереовците в Галиче са в един отбор с депесарите.

Че след промени в закона за регистрацията, приети от ГЕРБ и депутатите на Каракачанов, Симеонов и Сидеров, в изборните листи в Галиче са регистрирани над 200 външни лица, които с гласовете си ще осигурят кметския пост на ГЕРБ в неделя.

Че кандидатът на БСП е правилният човек за кмет, защото е единственият борец срещу 20-годишната тирания на Ценко Чоков. Но шансовете му за победа са на кантар заради депесарското рамо за ГЕРБ и мръснишката политика на ВМРО по формулата „В София – коалиция с ГЕРБ, по места – както се договорим“.

Бай Ганьо прави избори в Галиче и резултатът май е печално предизвестен. Освен ако народът на Галиче не се освободи от страха от Ценко Чоков и гербаджийските му господари.

А как да се освободи, когато ГЕРБ държи всичко – и централната, и местната, и съдебната власт. Включително и секционната избирателна комисия в Галиче, ръководена от бащата на гербаджия!

В много държави има мафия, само в България мафията си има държава!

А днес в Рим папата ще погали по главата покровителя на Ценко Чоков…

Как да не си горд, че си българин!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране