20.10.2016 | 16:43
ГЕРБ към Местан: Не сме ви молили да копаете в нашия двор!
ДПС издигат човек, който свалиха от власт само преди година и половина

Партия ГЕРБ се оказа доста изненадана и дори ядосана от своеволието от страна на Лютви Местан, който по-рано обяви, че без никой да го е молил дава своята подкрепа за техния кандидат за президент Цецка Цачева.

„Аз бих се обърнал към г-н Местан така: Ако той утре сутринта ставайки вижда, че аз копая в двора му и той ме пита „какво правиш тук“ в моя двор, и аз му кажа, „абе ти не стига, че ти копая в двора, ами и що копая. Някой да го е викал, някой да го е молил да ни подкрепя“, ядосани обясни депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев. Той допълни, че няма обяснение за самоинициативата на Местан, но има чувството, че има друг замисъл в неисканата подкрепа.

Относно отдавна ясната подкрепа на ДПС към кандидатът за президент Пламен Орешарски, той заяви, че не може да разбере, как партията, която свали правителството на Орешарски преди година и половина, днес го издига за президент и му гласува доверие.

Още в пленарна зала ГЕРБ и Реформаторите порицаха опозицията, че събират подписи за извънредни заседания, пък не идват на работа. Днес по обед в зала бяха едва 8 човека от БСП, а от ДПС нямаше никой, тъй като те обявяваха своя кандидат за президент.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране