27.09.2015 | 11:52
ГЕРБ купува избиратели с мед!
Ако тръгнеш след пчелата ще те отведе на меда, ако тръгнеш след бръмбара ще те отведе на сметта...

Комична агитация пусна ГЕРБ месец преди вота. Предизборно послание на партията се появи и върху…бурканчета с пчелен мед.

Как кацат корупционерите върху ГЕРБ и как Цветанов събира желаещи да се облажат от кацата с меда, лъсна в неуспешния опит за оригинален пиар в Шумен.

„Ако тръгнеш след пчелата ще те отведе на меда, ако тръгнеш след бръмбара ще те отведе на сметта“. Това гласи предизборният етикет на сладкия продукт. От другата страна на бурканчетата с мед се кипри логото на ГЕРБ и номерът на бюлетината им.

Не е ясно какъв е бил замисълът на предизборната акция. Да оставим настрана пунктуационните грешки в етикета, но авторите сами правят нелицеприятна асоциация със себе си.

Дори без много умуване е ясно посланието на втори прочит – „Ако хората тръгнат с нас, ще ядат от кацата с меда, ако ли пък не – от кофите с боклука и ние лично ще се погрижим за това“.

4 коментара

  1. някой каза:

    Още ли вярвате на аферата „Костинброд“2013 че Дудука, Съсела, Кокошката Общова с тв-7 са невинни и че не си измислят такива неща за да ви хващат Вас за канарчета?!?Блажени са верующите като вас!!!

  2. Йордан Минчев каза:

    Герб скоро и дупе ще дават не само мед

  3. N каза:

    А ако тръгнеш след ГЕРБ – до никъде няма да те отведе 🙂

  4. МОСТИС каза:

    БУДА КУПУВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране