Зареждане

Напишете

СКАНДАЛ

ГЕРБ подари 20 000 лева на Илиана Беновска

share

20 000 лева получава фирма на журналистката Илиана Беновска. Парите са дадени на радио К 2 от министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, научи МИГNews.info.

Договорът между социалното ведомство и фирма „Амаили мили“ ЕООД на Илиана Ангелова Беновска е сключен на 30 ноември 2017 г.

Поръчката представлява предоставяне на програмно време в ефира на Радио К2 за излъчване на информационни аудио клипове и радио рубрики за отразяване на дейности и събития, популяризиращи Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и Европейския социален фонд“.

Според регистъра на Съвета за електронни медии, „Амаили мили“ ЕООД е собственик на радио К 2.

Илиана Беновска е една от най-пародийните български „журналистки“. Тя се отличава с изключително ниска политическа култура, които не й пречи да има високо самочувствие и да организира циркови изпълнения на почти всички пресконференции на политически партии. Мятащата ябълки и фъфлеща Беновска поставя на изпитание нервите на всички журналисти по време на събития за медиите.

бутони за споделяне

Етикети:

4 Comments

 1. в затвора 29.12.2017

  Политически престъпници,защо не подарихте тези пари на нашите баби и дядовци на село които цял живот са градили България?В ада да горите всички!!!

  Отговор
 2. Диана 25.12.2017

  Редно е! Всеки „благородник“ подхвърля някоя и друга пара на лакеите си пред Бъдни вечер. И тя трябва да похапне от ябълките си. Жалка България!

  Отговор
 3. Личев 02.12.2017

  Всички държавни,общински администрации,агенции,мвр,следствие,съд,прокуратура,редакции,сайтове,работещите в тях журналя,са обърнати с лице и сърце към статуквото,което ги храни.Месец преди датата за изборите независимо за какво,област. координатори разполагайки с огромни суми шумящи знаци,са си свършили най- важната работа.Някой да ми каже,при това положение, не е ли розов сънят на БСП и на самата Корнелия Нинова,за евентуална смяна на караула.Нинова извади основните камъни от „темела“на партията си,тя стане неустойчива,а през това време ПП-ГЕРБ,по свой си начин бетонира фундамента върху който е построена.Такива ми ти такова на политическата сцена.

  Отговор
 4. Диана 01.12.2017

  Всяка жена с физически дефекти прави необмислени неща за да компенсира негативното излъчване от видимия и дефект. А при жени с ниска култура това става мания. Беновска е класически пример и за едното и за другото.

  Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.