20.05.2018 | 16:58
ГЕРБ пращат сигнал до ДАНС за поста на Таско Ерменков с ‘отровената’ вода

ГЕРБ ще изпратят сигнал до прокуратурата и ДАНС за публикацията на депутата от БСП Таско Ерменков, че водата в София е отровена.

Станислав Иванов от ГЕРБ заяви по време на брифинг, че иска да научи и каква е реакцията на „Позитано“ 20 и лидера на партията Корнелия Нинова.

„Г-н Ерменков е народен представител и той знае всички механизми и способи, според които може да се сдобие с нужната му информация, дори да предизвика изслушване в зала, за да се сдобие с необходимата му информация, преди да пусне такъв статус във „Фейсбук“. Защо го е направил той, не мога да кажа“, каза Иванов, цитиран от „Фокус“.

Той отбеляза, че това не е първият такъв статус на Ерменков. „Предишният път той спомена, че САЩ и Европа могат да си гледат работата едва ли не и каза, че този статус го е написал по гащи. Ако това е така, къде са БСП, къде е г-жа Нинова, защо и дали те ще се намесят? Ако те не се намесят, защо няма да се намесят? Ако предишният път са се смяли на г-н Ерменков, този път отново ли ще се смеят? Тук става въпрос за 2 млн. жители на столицата, които се чудят какво да правят“, заяви Иванов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране