03.12.2017 | 12:54
ГЕРБ се похвали за рождения си ден: България става все по-добро място за живот
В типичния за Бойко Борисов стил се изброяват подробно икономическите успехи на правителствата си

В писмо до структурите и членовете на ГЕРБ ръководството на партията честити 11-та годишнина от създаването на формацията си, описва поредица от успехи на управлението и уверява, че България става все по-добро място за живот.

Писмото, разпространено от пресцентъра на управляващата партия, е подписано от лидера и премиер Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

Започвайки с основаването на ГЕРБ на 3 декември 2006 г., те подчертават успехите на трите правителства (всички водени от Борисов – бел.ред.) на партията, като посочват, че тяхната цел е била „да сложим край на безпринципното управление на България“. Уточняват, че неизменният успех на изборите в последното десетилетие се дължи до голяма степен на решението на партията да носи ясна отговорност за управлението на страната, като се явява сама на вот и търси възможност да управлява сама или „единствено с партии в център-дясно и след подробно разписано коалиционно споразумение“. Напомня се, че за 11 г формация е допуснала само една сериозна изборна загуба (на президентския вот през ноември 2016 г.), коятони отрезви и ни направи по-силни“.

В типичния за Бойко Борисов стил се изброяват подробно икономическите успехи на правителствата си и се допълва, че те биха били недостатъчни, ако не вървят заедно с повишаването на качеството на живот на хората чрез строежа и ремонта на пътища, автомагистрали, пречиствателни станции, софийското метро.

„Въпреки всички конспирации и саботажи от страна на опонентите ни, правителството ни ще запази стабилността в държавата. Ще го правим не заради председателството на ЕС, а заради българите. Защото ние обичаме 100% от българския народ и работим за доброто на всички“, декларира ГЕРБ.

Премиерът и заместниците му напомнят на съпартийците си да се пазят „от всичко порочно, защото грешките няма да се толерират“ и ги уверяват, че усилията на всеки се виждат и оценяват.

„България става все по-добро място за живот, където децата ще имат по-добър живот от този на родителите си!“, завършва писмото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране