30.09.2016 | 19:20
ГЕРБ ще съобщят своята номинация за президент след като спечелят изборите
Бъзикилайкс

MИГNews е умерен симпатизант на сайта „Бъзикилийкс“ – натягаме им лайкчета, както е прието в наши дни. Копирахме две актуални дописки.

***

ГЕРБ ЩЕ СЪОБЩЯТ СВОЯТА НОМИНАЦИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, СЛЕД КАТО СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ

ГЕРБ ще съобщят своята номинация за президент, след като спечелят изборите, това обяви Цветан Цветанов. Решението е взето, след като социологически агенции обявиха, че кандидатът на ГЕРБ печели изборите с размазващо мнозинство още на първи тур, дори без да е ясно кой ще е той.

Според проучването неизвестният кандидат на ГЕРБ се посреща с неистов възторг от избирателите, дори пеленачетата в родилния дом не реват, а викат: ГЕЛП, ГЕЛП! Мнозинството от пенсионерите, които се съмняват, че ще успеят да дочакат изборите, са изказали желание на гроба им да пише: „Тук почива симпатизант на ГЕРБ“.

Цветан Цветанов каза още, че не е изненадан от предстоящата победа, защото имат примера от предните избори, когато Плевнелиев стана президент с едно чукване по лоба от страна на премиера. „И тогава бяхме сигурни, че магаре да сложим, пак щеше да победи и сега също сме сигурни, че и без да кажем кой ще е нашият президент, пак ще победим. Може да сложим дори орангутан, даже Плевнелиев можем да сложим отново за президент. Победата ни е в кърпа вързана, защото ние броим гласовете и плащаме на социологическите агенции, и защото премиерът ни е прост и народът ни е прост, а прост – прост избира.“

Според Цветанов, дори няма нужда изборите да се провеждат, а направо да се вземат резултатите от социологическите агенции, защото: „Защо да плащаме два пъти, веднъж на социологически агенции и медии, и втори път за организиране на самите избори. Още повече, че да платим на първите ни излиза по-евтино, отколкото да организираме самите избори. Мисля, че вече дори на децата е ясно, кой ще победи, аз дори написах приказка за изборите и я чета на моите деца, казва се „Избори по телефона“ и съм се подписал като Джани Цветанов.“

ГЕРБ СМЕНЯТ С НОВ И НЕИЗВЕСТНИЯ СИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

ГЕРБ оповестиха, че са решили да сменят с нов и неизвестния си кандидат за президентския пост. Това бе съобщено на специална пресконференция от организатора на предизборната кампания на ГЕРБ, Цветан Цветанов:

„Това бе тежко и отговорно решение, което взехме в последния възможен момент, уверяваме всички българи, които гласуваха доверие на досегашния ни кандидат в проведените социологически изследвания, че техните надежди няма да останат излъгани и новият ни кандидат не отстъпва по нищо на стария, дори го превъзхожда. Новият ни кандидат е по-прост от първия, за да отговаря на равнището на образованието на българския народ съгласно положените за това усилия от министър Меглена Кунева. Новият ни кандидат е голямо мекотело с неизяснени сексуални предпочитания и – не на последно място – това е човек без собствено мнение, утвърден конформист, способен да промени собственото си мнение единствено под тежестта на парите.

Една от главните причини, която наложи промяната на нашия кандидат, е неубедителното му представяне в последните социологически проучвания, които му дават едва малко над 50% от гласовете на избирателите, нашият стремеж е с новия кандидат да стигнем поне до 80%, а защо не и 100% от гласовете на гражданите при следващото социологическо проучване. Желаем успех и на стария, и на новия ни кандидат, защото няма да оттеглим стария. Благодарим и на всички български граждани, които участват в социологическите проучвания, за които плащаме, защото единствено благодарение на тях успяхме овреме да поправим грешката от досегашната си номинация.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране