28.04.2017 | 20:10
Гергов заплашил Румен Овчаров с Цацаров, днес прокуратурата му повдигна ново обвинение
Пловдивския бизнесмен вини Овчаров за скандала и за факта, че беше отстранен от Изпълнителното бюро на партията

Георги Гергов ме заплаши директно, а днес ми беше връчена призовка от прокуратурата за трето повдигнато обвинение. Това обяви в предаването „Лице в лице” Румен Овчаров от БСП по повод скандала с разговора „Цацаров – Гергов – Дончев” и последвалото освобождаване на Гергов от ръководството на БСП.

По думите му целта е да му запишат устата, но той се зарече да не мълчи. По-късно той уточни пред bTV, че в бързината не е обърнал внимание, че не става въпрос за трето обвинение, а за разпит по предишните две.

Пловдивския бизнесмен вини Овчаров за скандала и за факта, че беше отстранен от Изпълнителното бюро на партията. Бившият енергиен министър в Тройната коалиция отрича да има връзка със скандала и с отстраняването на Гергов. Той само посъветвал лидера на БСП Корнелия Нинова да го убеди сам да се оттегли, за да не навреди на имиджа на партията.

„Това, което човек сам си направи, никой не може да му го направи. Това, което се е случило в кабинета му, е парекселанс паралелната държава”, коментира Овчаров. Относно обвинението на Илиян Василев, че е масон той го посъветва да покаже доказателства или да се извини, в противен случай може да го съди. Напомни, че е осъдил вече Яне Янев за клевета. „Не съм масон и никога няма да бъда”, заяви Румен Овчаров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране