28.08.2015 | 0:03
Геят Кристиян скандално: Спал съм и с Китаеца
Валери Божинов ще съди обратния за клевета, но той твърди, че имало съвпадение на имена

Скандалният участник от „Биг брадър“ – Кристиян, потвърди, че е имал интимни отношения с Ники Китаеца, който днес дори го избягвал. „Заставам зад думите си – да, спал съм с Ники Китаеца. Доколкото знам той дори е реагирал – не е искал да се занимава с продукция, с мен…“, категоричен бе Кристиян, пише bliasak.bg.

Той обясни недоразумението с казуса „спал ли е с Валери Божинов“, споделяйки, че е останал доволен от разменените им ласки, но поясни, че става дума за друг Валери Божинов – пластичен хирург. На въпроса – има ли други популярни личности, с които е правил секс, Кристиян бе категоричен: „В България няма толкова хубави и популярни мъже!“

Между другото цели два  часа адвокатът на Валери Божинов правел опити да  го успокои и да го извади от шока, в който бил изпаднал закономерно, когато миналия понеделник стартира „Биг Брадър“. Футболистът страшно се вбесил от думите  на гея Кристиян, който заяви във визитката си, че е спал с него. Ударът бил толкова неочакван и силен, че Валери изпаднал в психическа криза.

„Звънна ми час преди полунощ. Беше в много  тежък шок. Разговорът ни продължи цели два часа, опитвах се да го успокоя, но той просто беше излязъл от кожата си“ – разказва адвокат Георги Градев. Искаше да съди всички наред, успокоявах го, че това са телевизионни игрички и ще се извинят. Пък и никой от зрителите няма за приеме думите на момчето сериозно.

Валери обаче не е преживял клеветата и смята да се срещне с клеветника в съда, ако не му се извини публично, твърди адвокатът.
Кристиян обаче вече се измъкна, като каза, че не е визирал този Божинов и изобщо не знаел, че има такъв футболист. Неговият Валери бил хирург. А после може да се окаже и санитар. Никой не знае.

Божинов пък заявил, че се отказва да съди Нова телевизия, тъй като Ники Кънчев му се извинил от името на цялата медия в ефир. Накрая от цялата случка ще излезе много шум за рейтинг, твърдят скептични зрители.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране