02.03.2015 | 19:29
Глоба от 10 000 евро и последно предупреждение за Моци
Ръководството на "Лудогорец" гласува доверие на старши треньора Георги Дерменджиев

Сериозна санкция получи защитникът на Лудогорец Козмин Моци след червения картон и показаните средни пръсти по време на загубата на шампионите от Литекс в първия пролетен кръг. Румънецът бе глобен с 10 000 евро и получи последно предупреждение за отстраняване от тима.

От днешното заседание на УС на Лудогорец става ясно още, че ръководството на клуба гласува доверие на старши треньора Георги Дерменджиев, въпреки колебливите игри на тима.

Ето и всички решения от днешното заседание на УС на Лудогорец:

Решения на Управителния съвет на ПФК „Лудогорец“

На заседание на УС на ПФК Лудогорец, проведено ден след загубата от Литекс, беше изслушано становището на спортно-техническото ръководство на отбора по повод неубедителните игри на отбора и бяха анализирани причините довели до тях.

След като изслуша анализа на старши треньора Георги Дерменджиев и мерките, които той предлага за справяне със ситуацията, УС на Клуба потвърди доверието си в него и щаба му.

По повод действията на играчи на ПФК Лудогорец, които уронват престижа на Клуба, се взеха следните решения:

– Налага се глоба в размер на 10 000 евро на защитника Козмин Моци. Състезателят получава и последно предупреждение за отстраняване от отбора.

– Налага се глоба в размер на 5000 евро на Фабио Ешпиньо. Състезателят получава последно предупреждение за отстраняване от отбора.

– Всички играчи на ПФК „Лудогорец“, получили жълти картони за оспорване на съдийско решение, ще бъдат глобени сурово според вътрешния правилник.

Пресслужба на ПФК Лудогорец

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране