29.06.2016 | 0:01
Гонзо в секс афера с Джина Стоева
Георги Иванов се натиска с певицата в кола

Георги Иванов – Гонзо много е свалил летвата за любовниците си. Подалият оставка спортен директор на „Левски“ е изловен в гореща секс афера с почти залязлата чалга певица Джина Стоева, пише „Всеки ден“. Двойката била забелязана преди дни да се отдава на плътски страсти на публично място в центъра на София.

Гонзо и Джина правели секс в кола на паркинг, твърди източник на „Всеки ден“. Двамата очевидно не се притеснявали, че някой може да им обърне внимание и да забележи точно с какво се занимават. Не си били направили труда да се крият кой знае колко, нито пък се тревожели, че може да ги глобят за неприлично поведение. Най-вероятно са разчитали, че няма да ги видят, защото било тъмно и късно и наоколо почти не минавали хора.

Забежката на Гонзо с русенката хвърли в потрес запознатите с неговите любовни похождения. Футболният мениджър досега е забелязван да слага рога на жена си Мариета само с топ красавици. Той е делил едно ложе с Цеци Красимирова, манекенката писателка Калина Паскалева и Светлана Василева, която хората продължават да наричат Гонзовица, макар че отдавна е разделена със спортния мениджър. Ето защо присъствието на Джина в неговия секс списък е огромна изненада.

Едва ли някой ще определи русенката като грозна, но тя никога не е минавала за супер красавица, нито пък мъжкият интерес към нея е кой знае какъв, за да може Гонзо да се кичи с аферата си с нея като с трофей. Освен това певицата вече е близо 40-годишна, а се знае, че Иванов открай време има слабост към далеч по-свежа плът.

„Гонзо, Гонзо, докъде я докара?“, бъзикат се бивши колеги на мениджъра зад гърба му. Според тях той най-вероятно жестоко е скъсал джоба и младите засукани златотърсачки рязко са се оттеглили от обкръжението му. Затова му се е наложило да търси компания в Б-групата.

Говори се, че най-вероятно аферата с Джина Стоева няма да продължи кой знае колко, след като са консумирали страстта си в автомобил. „Ако имаха нещо по-сериозно, сигурно щяха поне стая в хотел да си вземат, вместо да се натискат в колата“, смятат познати на Гонзо.

Преди време Джина бе спрягана за любовница за друга ключова фигура в „Левски“. Говореше се, че певицата има вземане-даване с Иво Тонев, макар че и двамата отричаха. Преди това пък бе публична тайна, че изпълнителката има отношения с един от шефовете на фалиралата КТБ.

Иначе самата Джина от години е обвързана, макар че предпочита да не афишира това, за да поддържа някаква въображаема интрига около себе си. Явно или е прекратила връзката си, или просто си пада по забежките.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране