26.02.2017 | 0:01
Говорителят на Румен Радев сравни ГЕРБ с терористична организация
Жени-ГЕРБ и Боко Харем са две различни организации, нали?, опита Иво Христов

Бившият журналист в Българската национална телевизия и настоящ говорител на президента Румен Радев Иво Христов си позволи нечувано сравнение в публичното пространство. Шефът на кабинета на държавния глава използва профила си в социалната мрежа Фейсбук, за да сравни ГЕРБ с терористична организация.

„Жени-ГЕРБ и Боко Харем са две различни организации, нали?“, написа на стената си бившият журналист на държавната телевизия.

И макар профилът му в социалната мрежа да е лично място, коментарът му предизвика сериозни упреци, тъй като новият пост, който заема, не позволява да изразява политическа позиция, а още повече да сравнява българска партия с терористична организация.

Изказването на бившия журналист не беше добре прието и от поддръжниците на държавния глава Румен Радев. В социалните мрежи се разрази яростна дискусия, а мнозинството от потребителите дори поиска президентът да вземе сериозни мерки и ако не се стигне до отстраняването на Иво Христов, то поне той да бъде смъмрен, за да може екипът на Радев да не допуска отново такива чутовни гафове.

Част от потребителите във Фейсбук очакват и позицията на държавния глава, който застана начело на страната с обещанието да бъде безпартиен. Това обаче със сигурност не се отнася за Иво Христов, който си позволи подобно нечувано сравнение.

2 коментара

  1. Колев каза:

    В България когато някой мислещ човек хвърли камък в жабясалия гьол,заговори за истината,от дъното на гьола се раздвижват всички водни съсли,плужеци,водни змии,жаби,които започват да крякат в хор.Нали и останалите българи живее на този географски парцел,виждаме,чуваме,защо някой иска да ни вменява,че Иво Христов не говори истината!?

  2. НИКОЛАЙ , СТЕФАН каза:

    ЧЕ КАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ Е КАТО ПРОДАВА ОРЪЖИЕ НА ИДИЛ

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране