20.03.2018 | 12:47
Гражданин вгорчи изява на Борисов: Три мандата премиер – той е некадърник, това е безобразие, да си ходи!
Възрастният човек недоволства заради участие на министър-председателя на церемония "Достойните българи"

Гражданин предизвика минискандал на церемонията по връчване на наградите „Достойните българи“ в Централния военен клуб в София. На събитието, организирано от в. „24 часа“, присъстват редица популярни лица, сред които премиерът Бойко Борисов, футболистът Димитър Бербатов, столичният кмет Йорданка Фандъкова, депутатът Вежди Рашидов, вътрешният министър Валентин Радев.

В един момент на сцената бе повикан министър-председателят Борисов, който връчи част от наградите. Тогава обаче възрастен гражданин стана от мястото си и започна да вика: Тази кампания е достойна, но премиерът Бойко Борисов е три мандата премиер и не можа да оправи държавата. Това е един некадърник, той е некадърник и това е безобразие. Много моля да си ходи Бойко Борисов!

Човекът бе скастрен от Вежди Рашидов. Самият Борисов прекъсна гнева на възрастния човек, като застана на микрофона и каза: „Добре…“ След което държа кратка реч за отличените, които награди.

Премиерът след това седна на мястото си, но на лицето му задълго остана видимо напрегнато и недоволно изражение заради накърненото му достойнство, пише „Флагман“. От охраната на Борисов пък застанаха до разбунтувалия се гражданин, явно в готовност да реагират при втори подобен инцидент.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране