06.09.2017 | 0:01
Григор Димитров се срещна с президента
Тенисистът се върна неочаквано у дома

Григор Димитров се прибра за кратко у нас, като след родното Хасково отскочи и до София. В столицата най-добрият ни тенисист и неговите родители бяха приети от президента Румен Радев. Държавният глава е роден в Димитровград, но завършва гимназия в Хасково.

Гришо отдели няколко минути на Haskovo.net, в които говори за US Open, за семейството, за корените си. „Почивам си в момента, прибрах се само за малко, за да видя в Хасково майка ми и баща ми, да видя клуба отново (б.а.ТК „Хасково 2015“). Като гледам, всичко тук на кортовете се развива много добре.

Искам да бъда част от този клуб и с каквото мога да помагам. За съжаление обаче не разполагам с толкова време, колкото ми се иска“, каза Димитров. „US Open приключи малко по-рано за мен. Но като цяло имах добри 7-8 седмици в Щатите и сега започвам да се подготвям за Азия. Смятам, че на Мастърса в Шанхай, който предстои, имам добри шансове.

До края на година имам 5-6 турнира. Целите ми си остават същите. И след това започвам отново. Трябваше ми обаче наистина малко почивка“, допълни нашето момче.

„Важно е да стоя близо до корените си, да съм колкото се може по-често близо до семейството си. Моят живот е толкова бърз-всяка една седмица съм на различно място и затова е много хубаво, когато се прибера вкъщи, хубаво е да се срещнеш с роднините си, да си там, откъдето си тръгнал.

Това ми дава голяма сила и перспектива за бъдещето. Винаги след това се чувствам доста по отпочинал, защото знам, че трябва да започна отново с тренировките после, с фитнеса и въртележката започва отново да се върти. Затова дните, като сега, в които съм свободен, ги използвам максимално да правя това, което ми се иска“, завърши Григор Димитров, който този път е сингъл у нас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране