16.04.2017 | 0:01
Грозни сплетни свалиха Муки от сцената
В разгара на репетиционния процес обаче, режисьорът Владлен Александров заявил, че заминава за Дубай и няма как да довърши започната работа

Интриги провалиха голямото завръщане на сцената на дъщерята на Стоянка Мутафова-Мария Грубешлиева-Муки. По план тя трябваше да стъпи в театъра след 20-годишно отсъствиев начолото на месеца заедно с майка си. Двете репетираха спекакъла „Щурото семейство“, в който си партнираха с комика Ненчо Илчев.

В разгара на репетиционния процес обаче, режисьорът Владлен Александров заявил, че заминава за Дубай и няма как да довърши започната работа. Така и не се разбрало каква точно е причината за саботирането на премиерата. „Не може един режисьор да замине преди премиера.

Това не е никак професионално. Всичко вървеше много добре, дори се бяхме качили вече на сцената на „Сълца и смях“, където трябваше да е и премиерата. Но той си тръгна, а без режисьор няма как да се репетира. Явно има хора от нашите среди, за които не е удобно аз пак да съм актриса. Може би се страхуват какво ще стане, ако публиката ме хареса“, споделя Муки, цитирана от „Телеграф“.

Тя обяснява още, че репетициите вървели много добре: „Със Стоянка страшно се сработихме. Тя самата беше в страхона еуфория. Дори бих казала, че с нея се разбираме много по-добре на сцената отколкото в истинския живот, в който все намираме за какво да се скараме“.

Самата Стоянка останала много разочарована и обявила постъпката на режисьора за крайно непрофесионална. Мутафова се ядосала още повече, когато до нея достигнал слух, че провалът на спектакъла, е защото Муки не я бива за актриса. „За да наречеш един актьор некадърен, то първо трябва да го качиш на сцената“, заявила Мутафова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране