29.09.2017 | 1:51
Гущеров с тежки думи срещу Мария: Отвращението ми от нея премина в обида
Мария се просълзи във „ВИП Брадър“, че след раздялата с Християн останала със 100 лева в чантата

Бизнесменът Добромир Гущеров – баща на бившия мъж на певицата Християн, проговори за фолкдивата Мария. „Отвращението ми от Мария премина в обида“, обяви Добромир Гущеров пред столичен вестник.

Както е известно, преди дни Мария се просълзи във „ВИП Брадър“, че след раздялата с Християн останала със 100 лева в чантата.

„Толкова години кракът ми не е стъпил клуб. Хората си накупиха жилища. А аз 1 стотинка не съм изкарала. Те си купиха за тях, за децата си. Хриската не ми плати жилището, то е на кредит. И баща му ми каза, когато се събрахме, че ако един ден искаш да не си с Християн, да не ме обвиниш мен. И като тръгнахме да се разделяме, първо се обадих на баща му. Казах му, че си возя детето с тази кола. Да не ми взимат поне колата. Или да ми бяха купили някаква по-евтина. Аз си продадох бижутата на безценица. Имах сто лева в чантата и не знаех как ще тръгна с детето. Апартаментът ми е на кредит, нямах кола, нямах 1 стотинка, когато се разделихме. Само заплахи, само обиди – денонощно. Чудех се как ще й плащам училището. Аз съм родител. Затова тази вечер не посмях… Аз мога да го направя и за купона, и за рейтинга ми като жена, като певица. Защото аз съм от лекия жанр. Ако ще да се съблека чисто гола, на мен това ми е простено. Простено ми е да съм тъпа, гола, всякаква… Аз минах през деветте кръга, докато забременея. После, докато я родя, и сега, когато я отглеждам. Тя е всичко за мен“, разкри Мария.

„Той не ни потърси нито веднъж. За рождения й ден не и изпрати един балон. Единственото, което чувам за тази една година, е какъв боклук съм, каква курва съм, какво ще ми се случи“, добави певицата.

Именно тези думи на Мария са потресли бизнесмена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране