20.06.2019 | 0:01
Халваджиян: Слави лъже,че е печелил дела срещу „Господарите“, няма сили за политиката
Работехме много добре заедно, той ми имаше пълно доверие, казва продуцентът

Продуцентът Маги Халваджиян заяви в интервю пред седмичник, че колегата му Слави Трифонов лъже, че е спечелил делата срещу „Господари на ефира“. Всъщност станало точно обратното.

Маги коментира и Слави като бъдещ политик. Според Халваджиян Дългия е уморен, а в политиката трябва да се влиза с мощна енергия. И все пак му пожелава успех в начинанието, ако изобщо се осъществи.

На въпроса дали според него „Шоуто на Слави“ се е изчерпало, той споделя:

„Трудно ми е да говоря за Слави, защото имахме много добри отношения. Няма да кажа, че сме били приятели, но по нощите си ходехме на гости. Смея да твърдя, че сигурно съм му направил 15-16 клипа, и то най-хубавите. Работехме много добре заедно, той ми имаше пълно доверие. Когато ни се поразвалиха отношенията, не съм си позволявал да говоря за него нищо, защото това са си наши лични неща. Като професионалист обаче, без да се влияя от отношенията ми с него, ще кажа, че шоуто му много отдавна се умори и изчерпа. И това беше видно, Слави изгуби голяма част от аудиторията си. И в това няма нищо лошо. Това се случва с всяко шоу, което е на екран години наред. Съдя и по себе си. С удоволствие съм го гледал, но в един момент спрях, защото вече не ми е интересно. А и той в един момент прекалено започна да вкарва сериозни политически елементи, а аз искам да се забавлявам вечер“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране