26.06.2016 | 0:01
Холивудска флотилия в Черно море замаза нови 2 милиарда минус на държавата
Борисов е много добър в манипулацията. Сглоби една реплика на румънец с очаквания провал на споразумението с Турция, за да сътвори супер скандал, в който той е герой

Мистериозна флотилия срещу Русия прати в пълния миманс 1 милиард загуби от ЕС,  и още 1 милиард, присъдени на Русия от Парижкия арбитраж. Единственото, в което Бойко Борисов е добър – публичните бомби, отново е на 100% газ, за да потулва грандиозните финансови поражения, които ни се стовариха.

Съвсем очевидно е, че „флотилията“ е абсолютно бутафорна измислица, тип „Холивуд“. В НАТО няма такъв проект. Дори Турция се оказа, че не го е искала. Това било някакво подмятане на румънския президент, което нашият премиер „героично“ отбил. Но той румънецът е питал и за 100 други неща, а Бойко Борисов е раздул една от думите му и е създал проблем. Който да бори героично, и милиардите минус в бюджета, да се забравят. Дори румънският президент днес бе видимо изненадан как нещо елементарно питано е станало водеща новина в България.

Бойко Борисов е много добър в манипулацията. Сглоби една реплика на румънец с очаквания провал на споразумението с Турция, за да сътвори супер скандал, в който той е герой. Дето едва ли не брани приятелството с Русия, та брани и курортите (му).

Грозната за народа истина обаче е, че още 2 милиарда лева се вписват в дълговете ни. Факт е спирането на еврофондовете, потвърдено и от говорителя на Европейската комисия. Факт е и решението на арбитража, т.е. още 1 милиард лева ще плащаме. Финансовото състояние на НЕК и в момента е трагично, тя вече е затънала в държавно гарантирани дългове. Ясно е, че държавата ще плаща. И всичко това изчезна в миманса, някъде около несъществуващите фрегати, дето ще плашат Русия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране