Зареждане

Напишете

ГАЛЕРИЯ

И княгиня Калина възмутена от кошмарния полет на „България Ер“, чака багажа си

share

И княгиня Калина, съпругът й Китин Муньос и синът им Симеон-Хасан са кацнали в София със забавения полет на „България Ер“, все още чакат да им върнат багажа. Дъщерята на Симеон Сакскобургготски разказа за кошмарното преживяване на цяла група, тръгнала от Испания да гостува на Царя и съпругата му Маргарита в „Царска Бистрица“ пред „24 часа“.

Преди два дни на сайта на Симеон Сакскобургготски беше публикуван разказ на един от гостите, в който той възмутено описа как самолетът е закъснял с три часа, след което се оказало, че багажът им го няма, а накрая всеки ден от компанията ги лъжели, че ще си го получат, но това не станало.

Вчера от „България Ер“ отрекоха тези обвинения и обясниха, че закъснението не е било по тяхна вина, а част от багажа бил качен на друг полет по решение на пилота заради безопасността на пътниците и жегите. Защо обаче връщането му се бави с дни, не беше обяснено.

„Много неприятно наистина. И ако ние с мъжа ми сме големи хора и някак понесохме тези часове чакане и тежкия полет, то за малкия не бе така лесно“, коментира княгиня Калина. На въпрос дали вече са си получили багажа, тя отговори:

„Все още не. Дано си го получим скоро. Ето, дори и днес, сряда, бяха обещали за пореден път да дойде, но пак нищо не са пратили. Колко дни станаха вече?
Ние сме добре, имаме поне дом и разни неща, но туристите и хората, които идват тук само по работа? На борда на самолета имаше и много възрастни хора – представете си, че носят лекарствата си в този багаж?“.

Калина допълни, че с тях е пътуваха огромна група испански туристи, идващи на почивка в България и за тях е било изключително тежко и неприятно. 

„Ето за такива малки негативни и неуредени неща става въпрос. Представете си от тези 150 пътници 100 да се оплачат на близки и роднини, как се мултиплицира негативният ефект и името на България веднага се опетнява“, каза още тя.

Княгиня Калина сподели, че когато идва у нас вижда някои неприятни тенденции, свързани с поддръжката на инфраструктура, опазването на чистотата, с обслужването, липсата на отговорност.

„Лицето на България е съвкупност и най-малките негативи дават лоша краска“, каза още Калина.

spodelime.com

Етикети:

1 Comments

  1. Мамо, мамо, този „дядка“ ли е бил телохранител на дядо когато се е върнал в България./от снимката/

    Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.