19.02.2017 | 21:45
И Мукаддес Налбант се отказа от кандидат-депутатското място в листата на ДПС-София
Ахмед Доган пълни листите с напълно компрометирани екземпляри, от глупост подарява около 60 000 гласа на ДОСТ

И Мукаддес Налбант се отказа от кандидат-депутатското място в листата на ДПС за столичния 23 МИР.

Бившата зам.-министърка на образованието категорично отказала да бъде подгласничка на Слави Бинев, научи МИГNews.info. Бинев, който беше евродепутат от Атака и депутат от Патриотичния фронт, разбуни движението и е на път да стане причина за пълния разпад на столичната структура на ДПС. Депесарите са шокирани от подредбата на листите, измислена от почетния им председател Ахмед Доган. Те планират дори откажат обща предизборна снимка с Бинев, когото открито наричат „бивша мутра“ и „нагъл кариерист“.

През последната седмица движението се тресе от скандали, след като станаха известни част от водачите на листите. От първите места отпадат утвърдени имена като Рушен Риза, Алиосман Имамов, Тунчер Кърджалиев, Митхат Метин и други, които през годините успяваха да убедят електората отново да гласуват за тях. На тяхно място почетният председател поставя бивши мутри, откровени проститутки и мургави циганки, чиято основна работа в ДПС винаги е била да създават интриги, скандали и паралелна реалност. Доган очевидно е подвластен на тази групичка, и поради глупостта си, затворения живот, и липсата на „чист въздух“ извън сараите в „Бояна“, е на път да подари изборна победа на „Обединение ДОСТ“ на Лютви Местан и Касим Дал.

Според оценки на политически наблюдатели, лансирането на напълно компрометирани лица от кръга около Йордан Цонев – Мента и Камен Костадинов, ще доведе до отлив на между 50 000 и 60 000 депесарски гласа. Които естествено ще се прелеят за „Обединение ДОСТ“.  Ще видим кого Доган ще обвини за изборния резил след 26-ти март.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране