14.06.2018 | 20:51
И Панайотов бяга от Левски

Васил Панайотов също напуска Левски. Договорът на сърцатия полузащитник изтича в края на месеца и няма да бъде подновен. Футболистът даже вече се е сбогувал със съотборниците си, пожелавайки успех през новия сезон.

Панайотов имаше желание да остане на „Герена“, но така и не получи оферта за по-добър договор. Това е вторият основен играч, който напусна Левски след Роман Прохазка. Словакът премина във Виктория Пилзен, където ще получава доста по-висока заплата, а и ще играе в групите на Шампионската лига. 27-годишният Панайотов също вече е избрал къде да продължи кариерата си и ще обяви новия си отбор до дни. Миналия сезон той изигра 34 мача за „сините“ във всички турнири, в които отбеляза 4 гола.

Делио Роси събра вчера левскарите за първа тренировка. Треньорът поиска от шефовете да взимат качествени играчи през лятото, защото не се нуждае от количество. През последната година на „Герена“ пристигнаха точно 21 нови. Сега италианецът обяви, че се нуждае само от двама или трима.

„Изминаха месеци, сега съм наясно със ситуацията в клуба. Познавам много по-добре футболистите. След всичките тези месеци, в които работихме, трябва да започнем от доброто, защото направихме много добри неща. Трябва да запазим добрите неща и да работим върху другите. Отборът се подобри доста през втората част от сезона. Основната цел е първото предизвикателство, което е пред нас. Приоритет са мачовете от Лига Европа, защото това са първите мачове за Левски.

Няма да е необходимо да се взимат много футболисти, но на базата, което показахме миналия сезон, мисля, че двама или трима футболисти ще са много полезни за отбора. Не смятам, че е достатъчно да сменим логото на екипа. Трябва да вземем футболисти, които са от много високо качество, за да подобрим отбора. Не искам едно лице да го сменим с друго лице. Ще работя с всички сили, за да мога да доведа Левски до най-доброто представяне. Мога да обещая, че ще работя с всички сили“, каза Роси.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране