14.10.2018 | 19:54
Ирена Соколова видя края на лидерството на „богомолката“ Корнелия Нинова
Доколкото познавам Георги Гергов, той е доста силен и жилав, унищожаема е тя, смята депутатката

Виждам края на лидерството на Корнелия Нинова. Виждате един по един ключови политици, които познаваме като хора от БСП, които се отдръпват. Преди обединяването около някой идва деструктивния разпад. Това каза бившата депутатка Ирена Соколова.

Нинова действа по модела на Богомолката, след свършената работа изяжда партньора си. Доколкото познавам Георги Гергов, той е доста силен и жилав, унищожаема е тя, коментира тя. Според нея вотът на левицата е провокиран от идеята да събере разпадащите се парченца на левицата.

Когато тръгнаха на дружинки да представят Визията си, те си размениха районите, но дори не могат да намерят места, на които да си говоря. Представяте ли си как се чувства средностатистическия избирател на БСП?, попита Соколова. За хората не е важно кой е лидер на БСП, смята тя.

„Интересно е депутатите на БСП да молят Борисов за разговор, аз не си представям как ще изпратя есемес на Корнелия Нинова. Това не е поведението на БСП, а поведението на Корнелия Нинова. Не си представям как влезе в един хор с всички истерични коментари по повод убийството на журналистката.”, коментира още Ирена Соколова.

2 коментара

  1. дедо каза:

    Кадър на югозападналият универмаг и гроп …ясна диагноза , а и от Перник.

  2. грробарските шундафели да се росипят с пепел каза:

    Откъде накъде някакъв гробарски боклук ще дава оценки за Корнелия Нинова. Я, боклук гробарски погледни мафиотската същност на шайката, в която членуваш и си посипе шундафелата с пепел.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране