30.11.2017 | 15:26
Ирина Папазова жали за „елитната“ Тамара
Модната шефка е шокирана от скандала за "Мис България"

„Мили хора, аз съм в шок вече – честно! Каква е тая държава, какъв народ сте? Само скандалът, пошлостта и селянията явно продават. Модната ни агенция е основана от 1992 год. Имам предвид „Интермоделс“ не „Интерсаунд“.

През нея са минали най-популярните имена включително и аз, много успехи имаме и сме популярни в цял свят, но не и в България. Малко хора даже знаят, че имам и модна агенция. И ето сега скандал с Тамара и за тази седмица 8 човека ми писаха да стават модели и трима клиенти се сетиха, че имам и модна агенция!

Това е тъжният факт! Защо не ни потърсихте, когато открихме най-работещия български модел Кремена Оташлийска и редица други. Защо не ни потърсихте след десетките ни постижения? Жалко много жалко. Всичко стилно и елитно никой не поглежда, всичко скандално, пошло, селско продава и всеки коментира – е, явно сме си такива и това търсим!“

Да поясним, че Ирина Папазова е шеф на модна агенция „Интерсаунд“, която държи правата за конкурса „Мис България“. Модната експертка не реагира за първи път публично след скандала с новоизбраната миска – Тамара Георгиева. В тв ефира преди дни тя каза, че за снимката на Тамара, която обиколи медиите, е „крив“ фотографът Валери Захов.

Той пък каза пред Bulgaria ON AIR, че „снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувал съвсем естествено“. А новоизбраната 24-годишна миска заяви категорично, че се има за хубава, макар да притежава „нетипична красота“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране