23.10.2016 | 0:01
Ицко Финци става баща на 83 години, бъдещият татко е на седмото небе
Младата му жена Лиза Боева, която е на 38 години, е бременна

Ицхак Финци става баща на 83 години, твърди столичен седмичник. Известният актьор вече има един син – популярният в Германия артист Самуел / Санчо/ Финци, който пък тази година навърши 50 години. Така половин век след раждането на първото си дете Ицко Финци чака второ – от 38-годишната си съпруга Лиза Боева.

Горещата вест бе потвърдена от най-близките хора на Ицко. Самият той се похвалил, че скоро ще държи в ръцете си пеленаче.

Звездата от „Преброяване на дивите зайци” и „Вилна зона” удари в земята своите световноизвестни колеги Чарли Чаплин и Антъни Куин , които с лекота правеха деца на почтена възраст. Само о последната си съпруга Уна О’Нийл, по-млада от него с 36-години , Чаплин има 8 деца, като последното се ражда, когато той е на 73.

Антъни Куин пък има общо 12 синове и дъщери от 4 различни жени, като между първото и последното му дете разликата е почти 60 години. Последното дете на актьора, изиграл Зорба Гъркът, се роди, когато той беше на 81 години. Така че на своите 83 и с 45-години по-младата си жена, актьорът цигулар Ицко Финци затапи всички.

Според запознати бъдещият татко бил на седмото небе от щастие и на всичките си набори споделял,че е познал истинското семейно щастие едва на стари години. Зад гърба си актьорът има един брак – с пианистката Гина Табакова, която е майка на сина му. Двамата се развеждат, когато Санчо е още тинейджър.

Самуел, който от 20 години живее и играе в Германия, бил доста изненадан от любовните и сексуалните подвизи на баща си. Финци- младши приел нормално новината, че татко му си има доста по-млада от него жена, но бил напълно сащисан, когато узнал, че скоро ще става батко и вместо да дундурка внуче, баща му ще сменя пелени на свое дете.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране