18.02.2017 | 0:01
Иво Христов и Бойко Василев се захапаха заради Крим и Русия
ЦРУ ли диктува въпросите на БНТ?

В БСП добре гледат на външни хора, които оглавяват листата им. Първите ми впечатления от срещите в Пловдив бяха много добри. Това заяви пред БНТ кандидат-депутатът от БСП проф. Иво Христов.

„Проблемите на Западна Европа не са проблеми на България. Нашата страна по-скоро има проблеми на страна от Третия свят, отколкото на страна от Европа. Виновни сме всички“, сподели той.

„Необмислената евроинтеграция доведе до това, че 2,5 млн. българи заминаха в по-добрия свят. Сега ние не разполагаме със съответния човешки капитал. Стигнахме до момент, когато няма кой да различи винтче от болтче“, категоричен е професорът.

„Всички се провалиха, включително и социалистите. Това, че сега съм част от БСП, означава, че някои хора са се поучили от грешките си. Нашите проблеми не са леви или десни. Въпросът е как ще се управлява, а не с кого“, каза още Иво Христов.

България трябва да поиска отмяната на санкциите срещу Русия. От тези санкции губят и двете страни“, увери още кандидат-депутатът от БСП. „Не гледам на себе си като политик, влязъл съм в политиката за определен период, за да свърша някаква работа“, обясни той.

Проф. Иво Христов размени и няколко остри реплики с водещия Бойко Василев Причината се оказа въпрос на журналиста дали България трябва да признае Крим за руски. „Имам чувството, че в БНТ имате някакъв въпросник, така наречените чек пойнт и с този въпрос определяте даден човек коя геополитическа страна заема“, коментира университетският преподавател.

„Кой го изготвя този въпросник, ЦРУ ли“, попита Бойко Василев. „Спестете си иронията. България има много по-сериозни проблеми от това дали Крим е руски или не“, контрира го проф. Иво Христов.

8 коментара

  1. Бай Иван каза:

    Този Бойко Василев е голяма подлога. Все им се слага на власт имащите и им задава удобни въпроси. Като ги гледам и слушам нашите псевдожурналисти оставам с впечатлението, че на България най-големия и проблем са отравянията на бездомни песове и проблемите на някоя силиконова ку-ва от чалгабизнеса! Никой от тях не се интересува от това, че ние българите изчезваме, че само до 10 години циганите ще са се изравнили по брой с българите, че България се ислямизира ударно и че голяма част от циганите се мюсюлманизират. Отвращавам се тези политкоректни журналисти и от такива подлизурковци като Бойко Василев!

  2. Иван Петров каза:

    БОЙКО УГОДНИК Е ХРИСТОМАТИЙНО ПРАВИЛО ЗА УГОДНИЧЕСТВО И БЛЮДОЛЮЗТВО – МАЗЕН, МАЗЕН И ОТВРАТИТЕЛНО ПРОТИВЕН1

  3. Васил Киров каза:

    ПОЗДРАВЯВАМ ПРОФЕСОРА. ДА СЪХРАНИ ЕНЕРГИЯТА СИ ЗА ТРУДНАТА БОРБА В ПАРЛАМЕНТА

  4. koko606 каза:

    И Бойко Василев е наясно с въпросника на „чичо Сам“ ( за по-младите САЩ)

  5. koko606 каза:

    И Бойко Василев е наясно с въпросника на „чичо Сам“ ( за по-младите САЩ)

  6. koko606 каза:

    И Бойко Василев е наяснос въпросника на „чичо Сам“ ( за по-младите САЩ)

  7. Петър Анков каза:

    Може ли някой да каже – колко американци са дали живота си в името на България и колко са тия от страна на РУСКИЯ НАРОД, които са загинали за да се освободим от ТУРСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ!?
    БЪЛГАРИЯ е бомбардирана от САЩ, но от РУСИЯ – НИКОГА!
    Освободим ли се от американските завоеватели и от турските „доброжелатели“, то няма кой да ни стигне в света! Тази малка страна е дала такива таланти на Света, като никоя друга!
    България е жертва на комунизма и сега се опитват окончателно да я довършат наследниците на същите.

  8. Атанасова каза:

    Вярвам безрезервно на този човек – толкова откровен и честен, дано не го поквари политиката!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране