03.07.2016 | 4:28
Из шедьоврите на протестърите: „Нощните вълци“ били „върколаци“, а в моторите им имало „картечници“
Русофилите у нас надминават 80%, и е въпрос на време да настъпи политически обрат

Психоболните, които поради политиката на Петър Москов не са в болници, а се водят гражданска съвест на обществото, сътвориха невиждани шедьоври покрай посещението на „Нощните вълци“ у нас. Безспорно супер хитът записа майката на Асен Генов, подвизаваща се във Фейсбук под името „Лила Клара“. Та тази фамозна дама обяви, че моторите на рокерите били твърде големи, защото имали „колесник“ и „походна картечница“ за превръщането им в танк. Рокерите очевидно са агресори, да не им се дава вода, призова известната майка.

Тезата и обаче макар и малко по-културо бе подета от видния анализатор, който отскоро се закачи към „Америка за България“ – Илиян Василев. Той е бивш посланик в Москва, преди това началник на бутафорната Агенция за инвестиции, а след завръщането си се изживява като виден русофоб и коментатор по всякакви антируски въпроси. Та той написа:

„Представете си, че това не са мотори, а бойна техника. Предупредих за бойните групи който де факто са под руско командване у нас. Това са бъдещите „Зелени“ човечета. След немного време у нас покрай Черно море ще има достатъчен брой руски граждани, все повече с бг паспорти, който да послужат за намеса. Видяхте и тотално неадекватната реакция на органите на реда, прокуратура и т.н. А сега прибавете и «воплите» на премиера срещу флотилията — в която той даде да разбере, че е против ангажиране на силите на НАТО за защитата ни срещу Русия. Колко близо сме до деня Х?“

Сега, тук е редно да уточним, че „зелените човечета“ в Крим бяха посрещнати като освободители, а намесата им предотврати зверско кръвопролитие, като това, което украинският режим устрои в Одеса, а после и в Донбас. Но, разбира се, онези там бяха руски войски от спец-частите, докато рокерите в най-добрия случай са PR поддръжници на Путин. Но в главите на психично болните е нормално да се привиждат картечници и „бойна техника“.

Друг виден протестър – Петко Дурмана, пък привидя мистични същества сред рокерите. Той ги обяви за слуги на Сатаната и за „върколаци“. Обясни и, че лично се борил върколаците да не влязат в храма (св.“Ал.Невски“) и благодарение на протеста, в който участвал, те наистина не влезли. Както е известно, полицията извади от храма група провокатори, които бяха нахлули вътре, за да попречат на рокерите да се черкуват. Явно те са били там, за да се борят с върколаци, а не просто да протестират срещу Путин.

Истерията на американската „пета колона“ у нас вече граничи с лудост – вероятно поради яростта от пълния провал на усилията им. Русофилите у нас надминават 80%, и е въпрос на време да настъпи политически обрат. А протестърите не само не могат да обърнат процеса и да си заслужат парите, но дори водят до обратен ефект. От което следва, че Чичо Сам вероятно ще спре да плаща. Та би му излязло по-евтино, и страната би била по-малко русофилска.

Но най-важното са не цифрите, а моралното послание. Русофилските каузи всичките са позитивни и градивни. Насреща и им само злоба и омраза. Русофилията печели морални симпатии и изглежда нормалната част от днешните възможности пред обществото. Алтернатива са откачалки с картечници и върколаци в главите, които нямат никакъв шанс пред сравнително консервативния и уравновесен среден български гражданин.

Добри Божилов

3 коментара

  1. Николовв каза:

    От ЧЕТИРИ ЧОВЕКА ли се изплаши цялата държава?!
    На генов, инджев и компания фобството е стигнало наистина до болестно състояние!!!

  2. Венко Венков каза:

    Съсвем не са психо болни, а са щедро спонсорирани от чужди НПО-та за да манипулират общиственото мнениер, същите тези НПО-та, които искаха да направят убиец, човек на годината. Tези, за пари ще продадат и собствените си майки!6

  3. Демон каза:

    Боже прибери верисиите си, не ги оставяй да те срамят на земета!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране