06.07.2019 | 0:03
Избягалите от „Гонг“ пускат спортен сайт
Томислав Русев и Николай Александров с нов продукт

Екипът на „Спортно шоу Гонг“, което върви по „Дарик радио“, наскоро промени името си на „Спортното шоу на Дарик“. Много скоро ще тръгне и нов сайт, научи МИГNews. Томислав Русев и Николай Александров предприемат тази крачка, след като се махнаха от Gong.bg.

Те и екипът им напуснаха сайта след разразилия се скандал. Водещият Томислав Русев и колегите му обясниха в ефира на предаването, че са солидарни с техния колега и доскорошен главен редактор на Gong.bg Николай Александров.

Александров напуска онлайн медиата, в основата на чието създаване беше преди 12 години. Според запознати раздялата идва след натиск и е свързана с промени в медиата, заради новата собственост. Gong.bg е част от пакета, който собственикът на футболния Лудогорец Кирил Домусичев придоби със сделката за „Нова броудкастинг груп“.

Николай Александров е известен като привърженик на ЦСКА, като в последните години е сред тези, които подкрепиха ръководения от Гриша Ганчев ЦСКА-София. Една от версиите е, че дългогодишният конфликт по оста Ганчев – Домусчиев вероятно е една от основните причини, довели до намеса на новия собственик и до раздялата на Александров с Gong.bg.

Томислав Русев обясни, че екипът на спортното шоу е усетил намеса в редакционната политика на Gong.bg и така се стигна до решението на известните водещи да напуснат. Сега Русев и Александров смятат да пуснат нов спортен сайт.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране