09.11.2019 | 20:44
Изгоряха две коли на шефа на митниците
Официалната версия е самозапалване, тръгнало от автомобила на дъщеря му

Две коли на шефа на митниците и бивш главен секретар на МВР Георги Костов изгоряха в нощта срещу събота. Те били паркирани пред вилата му в с. Опицвет, а според официалната версия самозапалване е по-вероятната причина. Костов и семейството му отишли на вилата си след края на работния ден в петък.

Шефът на митниците бил със служебното си беемве 7-а серия. Двете му дъщери Радина и Лилия също били там. Паркирали автомобилите си пред бялата вила, точно преди края на асфалта по улицата.Около 5,35 часа семейството се събудило от силната светлина и мощен гърмеж. Оказало се, че две от колите горели, а силният шум бил от спуканата гума на автомобила на дъщерята на бившия главен секретар на МВР.

Костов излязъл да види какво се случва. Сайтове написаха, че е видял подпалвачи и е стрелял по тях, но тази версия бе категорично отречена както от полицията, така и от близки до шефа на митниците. Веднага бил подаден сигнал, а пожарната пристигнала за по-малко от 10 минути. Полицията също дошла за минути. Криминалистите проверили записи от камери, които гледат към мястото на инцидента. На тях обаче не се виждат подпалвачи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране