06.06.2017 | 20:00
Излагация! Генерал Деси спретна тотален кич в президентството – фука се с най-пошлата халтура на „Дондуков 2“
Съпругата на президента се снима с Любо Нейков, облечен като жена

Пореден скандал, излагащ президента Румен Радев, сътвори жена му Десислава Радева, която продължава да се държи като шеф на „Дондуков“ 2. Първата дама, каквато все още по Конституция в България няма, е решила да принизи до най-долно ниво президентстката институция – до пошлата халтура на „Комиците“, щракайки се с Любо Нейков, преоблечен като жена насред президентството. За капак бившата секретарка на Слави Трифонов гордо позира до него и се фука със снимката във Фейсбук.

Г-жа Радева най-гордо сподели фотоса от на собствената си страницата, вечерта след като деца в неравностойно положение празнуваха своя бал именно на „Дондуков 2“. Не стига, че съпругата на Румен Радев позира като абитуриентка, ами и досущ като подрастваща ученичка се фука сред приятелите си из социалните мрежи. Кадърът обаче не се радваше на одобрителни коментари и мнозина смятат, че президентшата е сгрешила с избора на забавна програма. „Трябваше да ги зарадва с някой добър изпълнител и поучителна програма, а тя спретнала пълен кич с халтурджията Нейков преоблечен като жена“, коментират избиратели.

В елита избора й също бе определен като пошъл и проява на лош вкус. Г-жа Радева обаче явно за пореден път не е помислила преди да действа дали не накърнява имиджа на президентсвото.

Ето и какво написа като за капак Радева във Фейсбук: 

Първи мадами! АсистеНка Ненка и аз. Крастави магарета, които отново се срещнаха

Иска ми се да привлека Ненка в многобройния си екип… Да отговаря за репютейшън мениджмънта. Women’s leadership forever!

1 коментар

  1. тя каза:

    Автора…не познаа

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране