20.11.2017 | 13:29
Измамата с конкурса „Мис България“-грозница бе обявена за най-красивата българка
Иван Ласкин стигна още по-далеч и сравни новоизбраната миска Тамара Георгиева с Баба Яга

Тамара Георгиева от София бе избрана за Мис България 2017 в конкуренция от 20 участнички. Втора в надпреварата е Йовита Георгиева от Бургас, която се занимава със спортни танци, а трето място зае студентката по българска филология Габриела Топалова от Пловдив.

Титлата й дава правото да представя страната в конкурса Miss Planet. За трета поредна година организатор на конкуса е Агенция Интерсаунд, която държи правата за Мис България, председател на журито беше лично Ирина Папазова. Изборът на Тамара Георгиева бе направен от професионално жури, в което се включиха и пет бивши носителки на короната – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова.

Блондинката от София има солидна биография с диплома от Художествената академия и собствен бизнес – моден дизайн. Но нейният избор ни връща години назад, когато короната бе положена на главата на Антония Петрова – с парите на пернишката мафия.

Визитката й обаче остана на заден план и заваляха критики за нейната външност. Дори един от членовете на журито пусна статус във Facebook, че не е гласувала за нея и леко я притеснява избора.  Мнозина намекват, че няма как това да е нормален избор, други въобще се съмняват Тамара да е на 24 години.

Според регламента в конкурса могат да участват момичета и жени на възраст от 17 до 25 години.  Подозренията на интернет потребителите са, че Тамара Георгиева е скрила годините си, за да може да се включи в конкурса, в който някой е платил за победата й. Освен това според социалните мрежи софиянката не е дарена с красотата, която е необходима, за да носиш короната на Мис България.

Ето какво коментират във „Фейсбук“:

Анелия Милушев: Понякога, освен болни амбиции, тежки комплекси и малко пари за харчене по глупости; е нужно да имаш поне едно огледало в къщи и капка реална самооценка.

Мис България 2017. Ужас!

В дебата се включи дори депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, която изрично уточни, че изказва личното си мнение и не обвързва с него партията си.

„От радост по успехите на Григор, въпреки Волгин, снощи съм пропуснала избирането на новата 24-годишна Мис България 2017 и не съжалявам! Изненадват ме критериите на журито и толерирането на филърите и силикона!„, написа тя.

Иван Ласкин стигна още по-далеч и сравни Тамара с Баба Яга.

Мнението на критиците сякаш се обобщава от извода, че конкурсът „Мис България“ вече е за вътрешна красота. Тръгнаха сравнения и с Мисис България Анита Мейзер, които на някои могат да се сторят и драстични. „Понякога, освен болни амбиции, тежки комплекси и малко пари за харчене по глупости, е нужно да имаш поне едно огледало вкъщи и капка реална самооценка.

Факт е обаче, че подобни атаки към Мис България не е имало с години.

„Прекрасна е Тами – висока, стройна и грациозна – все пак за този конкурс има критерии за височина и пропорции, които в снимките по бански показват, че нейните са перфектни! Лоша реклама няма, тепърва й предстои да се доказва, жалко, че развалят хубавия момент на момичето с един, два неподходящи кадъра. Затова трябва да има, както преди, един официален фотограф за такъв тип събитие и да не се допускат тези с тенденциозните и некоректни кадри!„, смята пък защитничката на Тамара Паолина Петракиева.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране