09.10.2018 | 0:01
Известна българка лъсна в порноклип?
Това ли е сървайвърката Ралица Кирилова?

Скандални кадри с млада жена, която увидително прилича на сървайвърката Ралица Кирилова, получиха колегите от HotArena.

На записът се вижда, че дамата е чисто гола, седейки и безпардонно сваляйки се с непознат за широката общественост мъж. Въпросната дама е видимо пияна или под влияние на опиати. Речта й е трудноразбираема. Ралица беше гадже на известния бизнесмен Александър Найденов.


Връзката им премина през няколко етапа, като в момента двамата са разделени. По време на връзката им Ралица си сложи и 700 кубика силикон в гърдите. Смяташе се, тя е накарала Сашо Майонезата да забрави раздялата си с актрисата Елен Колева.

Видеото показва как голата дама явно е в депресивно състояние. Тя откровеничи с мъжа до себе си, навива го за секс. И това се случва. След кратка креватна гимнастика, Кирилова и ебача й сядат да обсъдят сеанса, като сървайвърката видимо няма свян от това, че е без никакви дрехи по себе си.

36-годишната Ралица Кирилова участваше в телевизионното реалити Сървайвър през 2014 г. Тогава във визитката й за предаването тя сподели, че е склонна към силни емоции и преживявания. Това видео доказва напълно думите й.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране