23.09.2016 | 19:06
Качвайте го на лодката, пускайте го по Дунава и да си ходи! (ода за Стойчо Младенов)
ЦСКА изпитва въпиюща нужда от добър треньор. Познайте кой трябва да е той
Стойчо Младенов
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ

Легендарният Георги Димитров се оказа прав. Едуард Йорданеску не става за треньор на ЦСКА.  И както Джеки обяви – да го качват на една лодка, да го пуснат по Дунава и да си ходи обратно в Румъния. „Армията“ не е училище за треньори. „Армията“ не може и не бива да бъде поверена на някакъв румънски нехранимайко, който сам си вярва, че ще направи от ЦСКА добър отбор. И даже на всичко отгоре поиска време. Време за какво – да унищожи още повече тима ли?

Грешката обаче не е в Йорданеску, а в тези, които го назначиха. Аз съм сигурен, че босовете са осъзнали гафа си и ще го поправят. ЦСКА изпитва въпиюща нужда от добър треньор, от истински цесекар и това е Стойчо Младенов.

Проблемът е, че Екзекутора на Ливърпул е ангажиран с настоящия си тим Атирау до началото на ноември. Ако трябва, да се назначи  временен наставник, след което да се даде шанс на Младенов. Или като втори вариант да извикат Любо Пенев, макар че за мен спасителят ще бъде само и единствено Стойчо! Да прекрати контракта си с казахстанците и да се връща.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране