09.08.2018 | 12:16
Кадиев гневен на бТВ за отменено участие: С Цветан Цветанов нямаше да си го позволят

Лидерът на извънпарламентарната партия „Нормална държава“ Георги Кадиев се възмути от бТВ, заради това че телевизията го поканила в сутрешния си блок, а се оказало, че за участието му по темата за Митьо Очите няма достатъчно време.

Той даде гласност на случая в личния си фейсбук профил където написа: „Тази сутрин бях поканен в бТВ. Не съм го искал, не съм настоявал. Тяхна идея беше. Затова считам за крайно непрофесионално, когато решиш да удължиш времето на предния гост и просто да отрежеш следващия. Така не се прави. И когато телевизия не уважава гостите си, няма защо те да уважават телевизията.

Най-дразнещото е не това, че не съм бил в ефир. Отдавна нямам нужда от това. Има и други начини да кажа какво мисля. Най-дразнещото е, че ако беше примерно Цветан Цветанов или някой от Позитано, или Каракачанов или Карадайъ, нямаше да си го позволят.

Ето така (поне за мен) медии се превръщат в част от същата система, която ни убива и която искаме да променим. И няма смисъл и ние да участваме в това. А какво щях да кажа в бТВ, очаквайте в следващия ми пост.“

Преди Кадиев в сутрешния блок на телевизията имаше ексклузивно участие на бившия директор на „Криминална полиция“ в областната дирекция на МВР в Бургас и настоящ работодател на Димитър Желязков Иван Владимиров. Той разказа, че взел на работа Митьо Очите заради „личните си връзки“ и умението му да намира обекти за охрана.

„Заради информацията, която Владимиров разкри, разговорът продължи повече от предвиденото. Екипът и водещата са предложили на Георги Кадиев да направим интервюто с него днес, но в рамките на по-малко от предварително отделеното време, или да заповяда утре. Георги Кадиев е отказал, след което е написал пост във Фейсбук“, обясниха от бТВ казуса с тв участието на Кадиев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране