01.03.2015 | 2:05
Как аферата във ВМА прецака манекена Ники Илиев?
Скандалната шефка в държавната болница финансирала прищевките на синчето си

Аферата във ВМА прецака Ники Илиев. Младият актьор и режисьор се оказа прецакан от случващото се в медицинското заведение. След като в скандала се оказа замесена неговата майка проф. Мирослава Кадурина, ръководството на бТВ размисли и прецени, че е по-добре премиерата на „Живи легенди“ да бъде отложена. Лентата, чийто режисьор е Ники Илиев, трябваше да тръгне в ефир на 2 март. Но това няма да се случи.

Ники Илиев съобщи новината на феновете си във фейсбук, заявявайки, че е бил неприятно изненадан от това решение. Той се извини на всички свои фенове,че ги е подвел, обявявайки че  на 2 март ще бъде премиерата на продукцията му в ефир. Младият режисьор съобщи, че ръководството на телевизията му е обещало старт на проект на Великден.

Вероятно мениджърите на частната медия са преценили, че не е уместно веднага след скандалното разкритие за майката на Ники Илиев, да тръгне филма му в ефир.

Името на проф. Мирослава Кадурина изплува в афера за милиони. Частната й клиника „Дерма прим“ от години е действала на територията на ВМА. Кадурина е шеф на клиниката по дерматология в болничното заведение. Оказа се, че „Дерма прим“ е използвала апаратурата на ВМА.

Разгорещените изказвания и скандалните разкрития за аферата във ВМА доведоха до оставката на шефа на парламентарната здравна комисия – Стоян Тонев.

Последните два проекта на Ники Илиев са били спонсорирани със средства на лечебното заведение. Подозренията, че „Чужденецът“ и  „Живи легенди“ са спонсорирани от ВМА, се подкрепят и от лица от киногилдията, които са убедени, че майката на Ники Илиев му е издействала необходимите суми.

Самият Ники Илиев определи „Живи легенди“ като своя сбъдната мечта. Той не скри гордостта си от факта, че филмът  вече е заснет.

2 коментара

  1. А.А. каза:

    През 2009 синът ми лежа след претърпяна тежка катастрофа във ВМА.Всеки ден някой от лекарите на КАРИЛ, чийто началник бе сегашният шеф на болницата проф. Петров, ни подхвърляше по един или друг начин, че детето ни, макар и в кома и още с трахиостома, трябва да бъде изписано, защото лечението му е много скъпо.Сега разбираме, че скъпо е било не лечението на нашето дете и други като него, а разкрасителната апаратура на професорката, която се е плащала от нашите здравни осигуровки.Миналото лято се наложи да водя детето си на рехабилитация в Полша,защото в България няма в нито един център така наречения ЛОКОМАТ-робот,на който деца с ДЦП, хора, прекарали инсулти и претърпели катастрофи, се учат да ходят.Помислете колко много хора са това състояния в България, много повече от тези, които искат да си опъват бръчки със скъпата апаратура на професорката.Заради този робот много българи ходят в този център на хиляди километра и дават безбожно много пари.
    Е, как да не ти идва да крещиш от мъка, че си се родил в тази държава!

  2. Цвиков каза:

    Този напарфюмиран „режисьор,“остава да каже,че не е знаел от къде идват стотиците хиляди левове за неговите кухотевини.Най е гадно,когато генерали,професори,чинове и титли придобити по неведоми пътища,извършват престъпление в обрулената ни държавица. Милион и триста хиляди българи живеят под прага на бедността.Много от тези мои съотечественици, може и да не чуят кукувицата тази пролет.Дебелокожието на тези двамата,охранените им физиономии,красноречиво говорят,че не ги е еня как живеят другите българи.На ход е българската прокуратура.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране