06.01.2017 | 19:18
Как да повярваме на Радев?
Какво мъчи генерала по Нова година? Държавните поръчки. Правилно. Там е далаверата. В България отдавна няма бизнес извън държавните и общински поръчки
Волен Сидеров

Новият президент се обади. Използвал, че жена му е на пазар.Радост за битивитата.Няма новини. Пътната обстановка – добре, но не стига. Мъчи ги абстиненция. От наркотика „политика”.

И ето го – генерала. През 2005 щабът на Бойко беше измислил графичния каламбур ГЕНЕРАЛна промяна. Не знаеха, че ще дойде нов генерал на промяната. Радев сега може да им го копне, ако Деси не е измислила друго.

Какво мъчи генерала по Нова година? Държавните поръчки. Правилно. Там е далаверата. В България отдавна няма бизнес извън държавните и общински поръчки. Като по-стар от него на години и политически опит, ще му дам съвет обаче. Ако ще търси далавера, да поиска историята на приватизацията. Да започне от Костов и неговите министри. Да мине през Симеон и неговите юпита. Да включи и Нинова като шеф на „Техноимпекс” от 1997 до 2005 г. И като шеф на УС на Булгартабак от 2005 до 2007 г. Генералът да пита шефа на ПЕС Станишев защо уволни своята зам- министърка на икономиката и енергетиката през 2007 г. – бъдещия лидер на БСП Корнелия Нинова.

Да поиска генералът досиетата на приватизираните обекти след 1997 г. от институцията за следприватизационен контрол. Да поиска законодателни промени, които да позволяват разследване на всички приватизационни сделки от 1990 г. насам. Да инициира референдум по въпроса, има право. След това да предизвика референдум по въпроса трябва ли да има 4 американски, НЕ НАТОВСКИ военни бази у нас, предоставени безплатно от 2006 г.

И накрая – да извади от деловодството на президенството писменото предложение на АТАКА от 2013 г. турско-арабското име на връх Мусала да бъде сменено на Свети Иван Рилски – небесния покровител на България. Засега това стига, После ще дам и други съвети.

Всичко това може да го свърши, докато г-жа президентшата се върне от шопинг.

Тогава ще му повярваме, че е загрижен за страната.
ВОЛЕН СИДЕРОВ

6 коментара

  1. българин каза:

    Кой ти иска съветите, Волене. Ако имаше малко акъл ти нямаше да си на тоя хал сега. Стана за присмех на всички.Спомни си какво казваше Симеон – мълчанието е злато. Ти и това не разбра. Затова скоро ще правиш компания на Яне Янев.Сам си заработи мястото.

  2. ТОДОР каза:

    КАКТО ВИНАГИ,ВОЛЕН Е ВЕЛИКОЛЕПЕН,РАДЕВ И КУРНЕЛИЯ СА СМЕХОТВОРНИ И ЩЕ ИМА ГОЛЯМА ЗАБАВА С ТЯХ.БОРИСОВ ЩЕ ГИ ПОСТАВИ В СТОЙКА МИРНО,ЖАЛКИ СА ,НИНОВА Е КОВАРНА И БЕЗСКРУПУЛНА,МНОГО СИ Е ПОВЯРВАЛА,САМО ЧЕ С НОМЕРАТА И ДО ТУК-ЯСНА Е НА ВСИЧКИ,ПСИХАРКА.ПСИХИАТРИТЕ НАЙ-СЕТНЕ ДА И ПОСТАВЯТ ДИАГНОЗА ,ЗАЩОТО ЛУДОСТА И ЛИЧИ ОТСВЯКЪДЕ.

  3. кри стал каза:

    Дали да вярваме на генерал Радев, ще покаже бъдещето, а че не бива да вярваме на фурнаджийската лопата с мания за величие-Волен Сидеров ни го сочи настоящето

  4. Данков каза:

    Този се завъртя като пумпал,за да се хареса на Борисов,когото наричаше мутра,управлението му метренско,партията му вредна за България и всичко компрометиращо което може да се избълва в пространството за нея.Не се занимавай с ген. Радев,не споменавай Нинова,защото пред тях ти си като невзрачно „джудже“което търси някъде себеподобните си.Симеонов нарича симпатизантите на атака лумпени,неграмотници,но В.С. се прегърна с Валери в „името“ на държавата България,в „името“ на българския народ.Обрулените от живота хора,вярват че В.С.ще ги изведе на „брега“ на „благоденствието и щастливия живот“.Те се гърчат със своите 170-190 лева пенсия,а „патриота“ свива по 4-5 хиляди лева всеки месец.Задават се избори, симпатизанти на атака,ще грабнат бастуни, патерици,проходилки и на 2-ри април ще са пред урните.

  5. Я каза:

    Дори и да имат желание,няма да стане,ще ги очистят безкръвно.И това не може да го е казал Сидеров

  6. Сидеров, успокой се ! каза:

    Волене, оцапан си отвсякъде. Замълчи. Някои от препоръките които даваш на президента Радев със сигурност ще бъдат приети, но не за това , че си ги поръчал ти. Искам да си спокоен и да се занимаваш повече с Деница. Тя е млада путарана, иска ебане. А на теб времето ти минава много бързо. Я се огледай и ще видиш , че са ти виснали ташаците. Това не е добър знак Волене. Оставете го Радев на мира. Той заедно с ген. Бонев ще свършат добра работа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране