Зареждане

Напишете

СПОРТ

Какво порно? Нямаше голи хора

share

Легендата на българския футбол Димитър Пенев направи поредното си култово изказване. Този път той коментира съмненията за уговорка на мача между Локомотив София и ЦСКА. Пената, който сега е почетен президент на „червените“, започна кариерата си именно в „Надежда“. Той отговори на въпрос как би коментирал „порнографията от събота“.

„Какво порно, бе, хора? Нали за да има порно, трябва да има съблечени хора! Аз голи хора не видях. Футболистите си играха. Естествено, треньорското ръководство си има своята вина, че излезе с юношите в този мач.
Но нека не забравяме, че преди време Миньор Перник излезе с много повече юноши в един мач. Все пак последното решение си е на треньора“, сподели Пената. Той не пожела да коментира темата за бъдещето на наставника Милен Радуканов. В последните дни все по-усилено се говори, че той ще бъде заменен от словенеца Дарко Миланич.
„Радуканов е треньор и като такъв иска да остане. Това обаче не зависи само от него. Има си ръководство, управителен съвет, те трябва да решат“, сподели още Пената. Накрая той не пропусна и тънко да уязви вечния съперник Левски, който изпусна титлата по най-глупавия начин в последния кръг.  „Беше ми ясно, че Левски няма да успее да защити преднината си. Те не успяха да бият Славия, защото са слаби“, завърши Пенев.

социално споделяне

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.