04.08.2015 | 17:12
Кънев хока Москов за „арсеналската фанелка“
Лидерът на ДСБ написа поста с правописна грешка

Лидерът на ДСБ Радан Кънев не се стърпя да скастри заместника си в партията.

Той пробва през Фейсбук и Туитър да прочете своеобразно конско на дясната си ръка заради неподходящото неглиже облекло, което демонстрира през медиите в понеделник на пресконференция за старт на програма за детско и майчино здравеопазване.

Новината, че държавата е заделила за нея 2 млн. лв. и че започва кампания за задължителната ваксинация на децата, тема сама по себе си супер важна при все по-честия отказ на родители да ваксинират децата си, остана тотално затъмнена от футболната визия на фена на лондонския клуб.

Именно затова Кънев засипа приятеля си с другарска критика именно заради ваксините. Допусна обаче и правописна грешка, като изписа думата фланелка без буквата „л“, за което веднага беше взет на мушка от коментаторите поста му. И за капак го изложи и провали ролята му на страстен футболен разбирач, като заключи, че Москов не е разбирал никога от футбол.

Така пък направо извади долното бельо на очевиден пиарски финт, слен от реформаторския мозъчен тръст –  „Арсенал“ да украси гърдите на Москов напук на фена на „Челси“ Бойко Борисов, чийто тим загуби мача именно от „топчиите“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране