15.11.2017 | 18:00
Карадайъ разкри: Бабата на ГЕРБ е мъжка!
ДПС за доклада на Европейската комисия: Обективен провал

Обективен провал – така прозвуча оценката на ДПС и формалния председател Мустафа Карадайъ за доклада на Европейската комисия. Той предпочете да съчетае мненията на управляващата партия ГЕРБ и на опозиционната – БСП.

Ще се опитаме да направим превод от брюкселски на български, каза Карадайъ. А преводът в устата му на това, коет казва Брюксел с доклада, прозвуча като двойно отрицание: „Да, да, ама…“

Карадайъ напомни на ГЕРБ, че управляват от 2009 почти непрестанно и затова не вървят „оправдания от рода „ако баба ми беше мъжка“ по повод продължаването на мониторинга на ЕК и догодина.

По повод неистовите вопли на „една шумна групичка“ да измести посоката на съдебната реформа към прокуратурата, зам.-шефът на ПГ на ДПС Йордан Цонев посочи, че именно от доклада се е видяло, че не е това проблемът на родната Темида, а е другаде. Например, в натовареността на съдилищата.

„Така че, насоката, която иска да даде на препоръките за съдебната реформа „Да, България“ и Христо Иванов, е абсолютно несъстоятелна, няма бележки към прокуратурата в доклада“, отсече Цонев.

1 коментар

  1. Точиларов каза:

    Цонев,имах те за по съобразителен човек,но ти с думите си от които тече огранена мазнина,слагаш една плоскост от дебела ламарина, на оная част от организъма си върху която седиш.Много боде в очите, „искрената“ ти мисъл Дака,не усещаш ли!?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране