26.03.2019 | 13:56
Кмет от ГЕРБ с мощна подкрепа за Цветанов срещу ‘подриващите фактори в ядрото на нашата партия’
Деян Иванов излезе с пламенна защита на кадровик №1 в партията Цветан Цветанов.

Кметът на община Белослав Деян Иванов, също като лидерката на Жени ГЕРБ Ирена Соколова (станала популярна основно с познанията си по физика за слънцето от банани), излезе с пламенна защита на кадровик №1 в партията Цветан Цветанов.

Градоначалникът пусна декларация в защита на патрона си по казуса с разкритията за евтиния апартамент с ВИП асансьор, който председателят на ПГ на ГЕРБ закупи от строителната компания Артекс.

В лично качество и в качеството ми на кмет на община Белослав, желая най-настойчиво да изразя пълната си подкрепа и отдаденост за г-н Цветан Цветанов. Г-н Цветанов лично застана зад мен при кандидатурата ми за кмет през 2015 г. и допринесе за моя успех, споделя местният управник от ГЕРБ.

След това той категорично заявява, че „г-н Цветанов е изключително стойностен човек, стожер на морала и почтеността“.

Недоумявам неистините и глупавите нападки към неговата личност, пише още Иванов.

След което споделя и размишления по фактическата обстановка окото „Апартаментгейт“:

„Притежанието на един апартамент не те прави престъпник, а точно обратното, това е символ на успехите на един човек, започнал кариерата си от най-ниското стъпало, а сега истински лидер на най-голямата партия в България.“

Черешката на тортата обаче е оставена в последните редове на писанието: „Категорично се разграничавам от всички обвинения отправени в тази гнусна кампания от недостойни и купени медии, опозицията и други подриващи фактори в ядрото на нашата партия.“

Забележителната лексика на белославския герберски кмет, напомняща за клетвите за вярност от времената когато у нас Партията бе само една, е в пълен унисон с внушенията на жълто-кафявите медии, обслужващи властта, през последните дни. Те упорито лансират тезата, че зад разкритията срещу Цветанов стояло соросоидното крило в ГЕРБ, водено от вицепремиера Томислав Дончев, което било гравитирало около кръга Капитал.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране