28.05.2018 | 14:38
Кобилкина и Гала спретнаха порно в ефир! Разтриват си вагините, за да получат оргазъм

Тотален шок изживяха зрителите на Нова телевизия, решили да гледат интервюто на Гала със сексоложката Наталия Кобилкина. Преди разговора между двете на екран мина репортаж със студентка, която разказа за притесненията си по време на секс със своя приятел. Младото момиче призна пред камерата, че никога не е получавала оргазъм заради тези притеснения.

Кобилкина едва дочака края на репортажа и веднага се захвана да дава съвети на жените как да получат оргазъм. Така само няколко минути след 11 часа сексоложката и водещата спретнаха истинско порно в ефир.

Потресаващата картинка шокира зрителите, които видяха как Наталия Кобилкина се изправя и започва да разтрива еротично вагината си. Гала от своя страна не очакваше покана и бързо-бързо последва примера на своята гостенка.

Порно сцените далеч не спряха дотук. След като близо минута двете разтриваха вагините си, преминаха и към гърдите. Последва страстно мачкане на гърди в ефир, а видимо задоволената Гала попита дали целта не е дамите да получат оргазъм и без мъж.

Сцените, напълно подходящи за канал за възрастни, продължиха с резки движение в ханша, еротични крясъци и стягане на вагината. За щастие на майките с малки деца пред телевизора и за съжаление на порно любителите, секс съветите на Кобилкина бяха прекъснати от Гала, която трябваше да закрие предаването за днес. И ако все още има жени, които не знаят как да получат оргазъм, нека не се притесняват, разговорът с Кобилкина ще продължи още утре.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране