23.07.2019 | 19:15
Кобрата: Благодарен съм на Джени Суши, oбичам я като дама
Истината възтържествува, доволен е Пулев

„Победихме, защото това сме ние. Защото сме силни и защото със сърце и с душа правим нещата! И с много любов!“, това бяха първите думи на Кубрат Пулев, след като боксовият му лиценз бе върнат от спортната комисия на щата Калифорния.

В Сан Диего заседателите взеха единодушно решение – 6:0 гласа, а щабът на Кобрата определи успеха като „победа с технически нокаут за по-малко от 20 минути“. 20 минути, тъй като почти толкова продължи заседанието на комисията.

„Похвалиха ме и за добър английски, което не ме възгордява, защото не смятам, че ми е чак толкова добър. Въпреки всичко – за хейтърите в България, щом в Kалифорния ми одобряват английския, смятам, че всичко е супер“, каза Кубрат пред bTV.

„Колкото повече започва да се дъвче подобно нещо и те се опитват да направят, защото атакуваха и Боб Аръм, който няма толкова голямо отношение със случая, вече става смешно. Човек трябва да загуби с достойнство“, каза Пулев.

„Очакваме IBF да се активизират и да направим мач за световната титла, защото аз съм официален претендент вече една година. Има си правила, които трябва да осъществим по техен начин. Когато се подготвя стабилно и качествено, мисля, че октомври или ноември, смятам, че можем да направим един мач. Искрено се надявам този мач да бъде в България и ще се опитам да бъде. Това ще е нещо, което българите заслужават. Нещо, което не е правено до момента и ще ме изпълни с гордост“, добави Кобрата.

По-късно той говори и в предаването „Здравей, България“ по „Нова телевизия“.

„Очаквах решението и беше закономерно. Всичко мина идеално и гладко. Не ме притесни, че искаха да говоря на английски по време на изслушването, напротив, даже беше комплимент за мен. Казаха ми, че ме били разследвали, гледали мои интервюта на английски и смятат, че е добър. Така че това е едно доказателство за всички хейтъри в България от Калифорнийската комисия, че говоря добър английски“, заяви Кобрата.

„Нямам какво толкова да си казвам с Глория Олред. Нямам нищо лично нито към нея, нито към Джени Суши. Не ги мразя, даже напротив. Веднъж вече им казах, че ги обичам като дами и моите уважения към тях. Те се бориха, но смятам, че истината възтържествува. Аз си взех моите поуки. Благодарен съм за всичко това, което се случи, защото вече съм още по-ъпгрейднат.“

„Оттук-насетне съм готов и гладен за битки. Отпочинал съм достатъчно, в подготовка съм вече и очакваме мач за световна титла на IBF, за да мога да постигна своята мечта, Независимо къде, независимо кога, аз съм готов и съм в очакване на подобна битка, независимо срещу кого. Мачът за световната титла може да е и в Калифорния, защо не, за мен няма значение. Аз бих се радвал да е в България, но не е лесно осъществимо. Винаги съм настоявал всички мачове да се осъществят в България, но не зависи всичко от мен. Въпреки това, аз ще се боря мачът за световната титла да бъде в България. Оттук-нататък ще се знае повече по въпросите за моя опонент. Не мога да кажа абсолютно нищо. Аз съм готов да направя и още един мач преди този за световната титла, готов съм да играя и директно за шампионския пояс. Имам много енергия и съм в топ-форма“, призна Пулев.

„Поздрави на всички българи и на всички, които бяха зад мен и ме подкрепиха в такава по-аварийна ситуация и малко случваща се другояче. Аз съм доволен и им благодаря, благодаря дори и на критиците, защото за мен градивната критика е изключително важна. Да продължават да ме критикуват, но умно“, завърши Кобрата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране