04.10.2017 | 20:07
„Кой кум, кой сват“ и „Досиета на другия бряг“
"Кой кум, кой сват" и "Досиета на другия бряг"

Спас Гърневски, ГЕРБ (бивш седесар): Деляне, не се хващай на комунистическите уловки! Ти нямаш право да им отстъпиш това място! Моля те, ти си нужен на този парламент. Моля те, не скачай от борда на кораба, който води България към обетования бряг.

***

Валентин Николов, ГЕРБ: Деляне, приятелю, ние се нуждаем от теб, всички. Какъв модел? Че имаш една братовчедка в една община, която не ти си назначил.

***

Антон Кутев, БСП: Диалогът вече се превърна в комедия.

***

Данаил Кирилов, ГЕРБ: Комедия е, колега Кутев, това, което вие правите повече от седмица!… Да, това е емоционален дебат, но тази емоция беше подбудена от една долна атака.

***

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Кое е укоримото от това, което отправихте като обвинения към Делян Добрев? Той няма сестра. Вие през цялото това време говорехте за неговия зет. Разбирате ли, че всичко това, което казвате, и за този феодализъм, това явно ще бъде вашето мото в предстоящите избори 2019 г. Само да ви кажа, че и преди парламентарните избори вие също говорехте много небивалици. Премиерът Борисов подаде оставка, защото това беше политическото решение, което взехме. И трябва да ви кажа, че през цялата кампания хората ни питаха: защо подадохте оставка, при положение че ние сме ви избрали и ние сме гласували за вас, а не тези, които искат да подадете оставка?! Защото вчера, когато бях в Хасково, вие не можете да направите такава зала с такава спонтанност, която да има вътре като енергия. Всички казаха: г-н Добрев, гласовете, които са гласували за вас, са тук. И нека да видим как е гласувала Елена Йончева, защото тя си има своя електорат и те си гласуват за нея. Затова, уважаеми колеги, изборите са тези, които решават. А що се касае до феодализма и до етикетите, които искате да лепите, само да ви кажа, че отидете в Провадия, отидете в Болярово, където ги давате като емблема на вашето управление, да видите действително страх, феодализъм… Ще спра дотук! Защото не смятам, че е коректно, а изборите ще са тези, които ще определят кой да управлява по демократичен начин – а не по начина на компромати и на заливане с помия, която вие може да я правите най-добре!

***

Антон Тодоров, ГЕРБ: Това личице (Славчо Велков от БСП) не е антитерорист, защото, ако терористите го хванат, ще го обичат през гащите!

***

Славчо Велков, БСП: Един български полковник (Велков визира себе си, б.р.) не може да кореспондира с един редник от Строителни войски (визира се опонентът Тодоров)… А там, където е служил Антон Тодоров, в Герман – в Строителни войски, там без гащи ги минаваха!

***

Вежди Рашидов, ГЕРБ: Аз съм бил в Строителни войски и съм построил Правец. Много е обидно.

***

Е нон финита ла комедия дел арте е апартаменти!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране